Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25hetes pocis vagyok. Baj?

25hetes pocis vagyok. Baj?

Figyelt kérdés
tegnap óta fáj a fülem,otosporin fülcseppet használok rá mert az volt itthon, de későn olvastam el a beteg tájékoztatót és kiderült ha gombás vagy virusos fertőzésem van nem használhatom.nos ezzel az a baj hogy tegnap vették le a hüvelykenetet és lehet elkaptam valami gombát.Eddig 3szor csepegtettem csak a fülem egy cseppet.vajon ez nagy gond? vagy túl dramatizálom?
2009. ápr. 29. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:

de a füled és a hüvelyed nincs összefüggésben.

attól mert gombád van a fülfájás valószinű mástól van nem gombátol. amugy nem lesz semmi bajod.

2009. ápr. 29. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még nem gond. Ezek az előírások csak hosszan tartó kezelésre vonatkoznak. Én is bevettem egy szem rubophent a terheség alatt és semmi baj nem lett belőle. :))

3 hós anyuka

2009. ápr. 29. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A gombára és a vírusokra az antibiotikum tápanyagként hat, emiatt nem szabad ilyenkor használni, ugyanis még jobban elszaporodnak, megerősödnek. Szerintem inkább menj orvoshoz, az olyan fülcseppet ír, ami a babádnak is jó, de említsd meg neki a gombát is!
2009. ápr. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!