9 hetes terhes vagyok,2 hete tart, hogy majd ki pukkadok olyan érzésem van ha eszek vagy megiszok, és most 3 napja a gyomrom felvan puffadva mint egy luffi és nagyon fáradékony vagyok mozgás közben, normális ez?
74 kg vagyok eddig sem volt deszka hasam de most ugy nézz ki a hasam hogy a gyomrom nagyobb mint az alhasam ,persze nöt az alhasam is de ugy nézzek ki mint egy kb. 5 hónapos kismama ,irjatok légyszí mi lehet ez ??
8 évvel ezelött szültem de akkor 59kg rol indulttam és 6 hónapos terhesen érezttem ugyanezt67 kg val ami érthetö volt mert a baba már nagy volt ,de most ezt nem értem :(
Ez a rossz emésztés miatt van,valószínűleg a gyomrod sem a legjobb.Nincs szorító érzésed a szegycsont alatt?Mert akkor terhességi refluxod is van.
Amit ajánlani tudok az a Motilium,nagyon hatásos!Evés előtt kell bevenni egy szemet és akkor nem fog úgy felfújni az étel.Ha a gyomrod is ég akkor rágjál Rennie-t és igyál Venter gyomorbevonót.Recept nélkül kaphatók.
Szinte teljesen ugyanezek voltak a tüneteim, sőt, székrekedéssel párosultak. Nekem segített az espumisan gyöngy, recept nélküli, kismamák is szedhetik.Én egyszerre kettőt szoktam bevenni.
Minden jót!
17 hetes kismami
Én is ilyen bajokkal küzdök,pont ma nézegettem magam,hát én is úgy nézek ki mint aki 6 hós terhes,de szedem a gyomorkönnyítőt,és valamivel jobb!
8 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!