Ha magas a pulzusom az okozhat valami problémát a babánál?
Nekem szinte egész terhességem alatt 100 felett volt a pulzusom nyugalmi állapotomban is itthon. Teljesen egészséges babát szültem. :))
3 hós anyuka
Szia!
Bár mi még csak most tervezzük a babát, bennem is felmerült ez a kérdés már, mert nekem is magas a pulzusom, úgyanúgy, mint Neked! Sőt, nekem olykor extrasystole-s "beütéseim" is vannak és még csak 25 éves vagyok! Voltam EKG-n, szívuh-on mindenütt, de mindenhol azt mondták nyugodjak meg, minden rendben van! Amúgy én is NAGYON izgulok MINDENTŐL! Félek, hogy ettől a stresszes helyzettől nem jön össze a Babó...
Azt is mondták, hogy terhesség alatt méginkább megnő a pulzusszám!
Szerintem ne aggódj, hisz állandó megfigyelés alatt állsz a Pici miatt, jó kezekben vagy! Már figyelmeztettek volna ha ez annyira rendellenes lenne!!!!
Mindig ilyen izgulós voltál Te is?!?
3. vagyok! Köszi, igyekszünk :-))
Most egy ideje az extráim nem jelentkeztek, de ezt az izgulást nehezen küzdöm le :-( Tényleg nekem egy belgyógyász ismerősőm azt mondta, ha teherbe esek szerinte elmúlnak ezek az extrák... Na mindegy!
Jó egészséget kívánok Nektek és minden jót, vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!