Mekkora problémát okozhat a magas vérnyomás terhesség alatt? Ráadásul a pulzusom is az egekben van 100 körüli.
Szia!
Mennyire magas a vérnyomásod? Nekem toxémiám volt a doki azt mondta 150/110 a határ,adott rá Dopegytet de nem vitte lejjebb,sőt másnap még feljebb ment,170/110-el kórház,9-kor mentünk be 1/2-12-kor már műtöttek. Szerencsére nem lett semmi baja a kislányomnak. Vizesedés?
szia!
nekem ezert kellet meginditani a szulest,mert duplara dagadt be a bokam,es a vernyomasmom miatt, de hal istennek szulesnel nem ment fel a vernyomasom! de ha ne adj isten felmenne neked akkor egybol csaszaroznak, nalam is ez volt ha felment volna vittek volna csaszarba!
Szia.Ha felmegy nem engedik megszülni,természetes úton.
Nekem 170volt mikor bementünk a korházba,kaptam csökkentőt,mindkét kezemből infuziok lógtak,de nem akart lemenni,sőt felment egészen 220ig,7óra alatt sem tudták levinni csak 190ig.Rosszabbodott az állapotunk és azonnali műtét volt.Akkor nekem azt mondta a doki a szervezetem igy reagált a hírtelen fellépő változásra...
Most újra babát várok a vérnyomásom jó 110es,semmi gyógyszert nem szedek,majd kiderül mi lesz :)
Minden jót,könnyű szülést :)
35hetes kismama
Köszi a válaszokat.
Eddig mindig csak max 100-as volt, most meg 135-145 között ingadozik. A bokám néha bedagad de nem mindig segít rajta a felpolcolás. Az orvosom már nem akar semmi bogyeszt adni, de megindítani sem akarja még mert a baba igaz, hogy már lefelé fordult, de még nagyon fenn van (és kb 4 hete nem hajlandó egy centit sem lejjebb menni), és a fejecskéje sem pontosan van a medencebemenet fölött. Most naponta háromszor kell mérnem 6 órás különbséggel. Remélem visszaesik normál értékre, bár ha arra van szükség akkor inkább a gyors műtét legyen, mint valami bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!