Okozhat-e bármilyen egészségügyi problémát ha magas épületben lakom?
Sajnos kevésbé zajosnak nem mondanám, ha koncert van a tőlem 3 km-re lévő parkban, azt úgy hallom, mintha a szomszéd üvöltetné a zenét. Mikor ideköltöztem, tényleg azt hittem, hogy a szomszéd az, már azon gondolkoztam, hogy szólok neki, hogy azért kicsit sok hogy egész nap teljes hangerőn hallgatja, amikor lementem az utcára, és ott nem hallottam semmit, viszont mikor elmentem a park mellett kocsival, ugyanazt a zenét hallottam, ugye közelről. Megdöbbentő volt, mert a ház közül nem hallottam semmit, csak idefent, és a parkban. Meg a villamos és a vonat is sokkal hangosabb idefent, mintha csak felfele terjedne a hangjuk, lent elveszik a házak között.
A 10. emeletnél nekem se fordulna meg a fejemben, hogy baj lehet, de majdnem a 40.-en lakom, és azért ijesztő, hogy rendszeresen bedugul a fülem, mikor jövök fel a lifttel, ezért kezdtem el aggódni. :(
Már elnézést de hol voltam én támadó??????????
Nálad elmentek otthonról vagy mi van???
Csak megkérdeztem hogy hol laksz,mert kíváncsi voltam hogy Európában hol vannak ilyen magas épületek..Ez már tényleg röhej,hogy az ember kérdez,és rögtön támadásnak veszik..Menj dokihoz,,mert valami nincs oké nálad..
Ez is elég támadó volt... :D Nem is ismersz, miért írsz nekem ilyeneket?:)
Félreértettelek, az első kérdésnél ez a "biztos nem Magyarországon" meg a sok kérdőjel keltette bennem ezt az érzést, és szerintem én normálisan válaszoltam, erre te meg jössz ezzel, ami már tényleg támadó, de hát te tudod. :))
Nálad okozott a magasság betegséget.Agybutítást..
Figyu! Ez sem támadó mondat volt,hanem egyszerű tény..
Nem kell válaszolnod,mert magasról nem érdekel,és törlöm a kérdésedet az oldalamról..
(szegénykém milyen kis buta lehetsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!