Okozhat-e bármilyen egészségügyi problémát ha magas épületben lakom?
Figyelt kérdés
A kérdés abból adódik, hogy egy magas épületben lakom, és ha lifttel jövök fel a 38. emeletre, be szokott dugulni a fülem, és aggódom amiatt, hogy az, hogy ilyen magasban tartózkodom szinte egész nap, kárt okozhat egészségügyileg. Próbáltam keresni infót a neten, de nem találok semmit, és abból indulok ki, hogy Amerikában is rengetegen laknak felhőkarcolókban, és még sincs semmi bajuk. De biztos ez? Ha valaki tud erről valamit, örülnék, ha írna. Köszi.2011. szept. 21. 20:35
11/13 anonim válasza:
Nem. Csak annyit, hogy a 38. emeleten gyorsabban telik az idő, mint a földszinten (ez komoly), tehát hamarabb öregszel :) De nyugi, mindössze emberi léptékkel észrevehetetlen mértékben.
12/13 A kérdező kommentje:
Haha :)
A nyomás különbség miatt gondoltam, hogy okozhat-e gondot ha huzamosabb időt magasban töltök.
2011. szept. 21. 23:14
13/13 anonim válasza:
a nyomáskülönbség szinte semmi, a stewardok, pilóták, stewardessek éveket vannak sokkal magasabban, mégse halnak ki emiatt...
A liftben is csak a gyors változás miatt érzékelsz bármit is, ha lépcsőn mész, szerintem meg se érzed. rágózz a liftben és a füled se fog pattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!