Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetesen ki hogy érezte,...

14 hetesen ki hogy érezte, érzi magát?

Figyelt kérdés
Mit éreztek?Mocorog már a pici,tudjátok a nemét?Rosszullét van még?Étvágyatok milyen?Mekkora a pocak,és hogy tudtok aludni???
2009. ápr. 29. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem második babám, egy napja éreztem csak meg, hogy kicsit mintha dudorodna a hasam:) Aludni jól tudok, bár egy másfél éves mellett nem nyavajgok örülök ha alhatok:))

Amúgy nekem eddig se volt semmi tünetem most sincs..(rosszullét vagy ilyesmi)

Nem tudjuk még a nemét (ilyen kicsin még nem is nagyon látni sajna) de 17 hetesen megyünk 4d-re remélem akkor kiderül. Nagyon kislányt szeretnék, remélem az is:)

2009. ápr. 29. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:

14. hetben vagyok ikerterhesseggel. A nemuket meg nem tudni. Rosszullet van meg boven, gyakori vendeg nalam a rokacsalad. :(

A pocakom akkora, mint amekkora a baratnomnek volt, mikor o az egy szem gyerekevel a 18. hetben jart. :)

2009. ápr. 29. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a másodikat várom. A "nagy" egy éves, úgyhogy örülök, ha tudok pihenni, de szerencsém van a férjemmel, amint hazajön, levált.

Van egy kis súlyfeleslegem, de az elsőnél is úgy volt, hogy sokkal nagyobb a hasam, mint amekkora a kortársaknak. Ilyenkor mindig jönnek, az "Úristen! Mekkora gyerek lesz!" felkiáltások, de én csak mosolygok rajtuk, hogy nem a gyerek a nagy, hanem a csomagolása. Aludni már pár hete szoptatós párnával alszom, lábközé becsapom, nagyon jó így.

A nemét mi nem szeretnénk tudni, nagyon jó volt az elsőnél is, hogy a szülőszobán derült ki.

Egy pár napja néha-néha úgy érzem, mintha mocorogna, de nem vagyok benne biztos.

2009. ápr. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!