A terhességem korai szakaszában mennyire normális, ha görcsölget kicsit a hasam és majd leszakad a derekam?
Teljesen normális a görcsölés,én hetekig görcsöltem,de az orvosom szerint ez nem okozhat problémát! Persze nem voltak erősek,inkább ilyen menstruációs görcsök! Mivel már szültem,tudom vannak ennél erősebbek is!:))))))))))))
Az utrogestant én kapszulaként szedem,napi kettőt,és nyugodtabb vagyok,mert így még jobban védve van a baba,kisebb az esély a vetélésre! Szóval ne aggódj!
Egy 8 hetes kismama.
A meg akar jönni érzés általában megvan, elég sokáig, nekem 10 hétig volt.
Vérezni, barnázni is sokan szoktak, főleg mensi időben, ez sem baj, de azért szólj a dokinak, bár már használod kupot, ez jó, a babád érdekében van.
Amíg nem elviselhetetlen a görcs, és nem erős a vérzés, semmi gond:-)
Magánkérdés: hogy megy manapság egy beültetés? Kell fizetni érte? Mennyi időt kell várni, mire erre sor kerül?
Sziasztok!
Vérezni nem vérzek,csak görcsölget a hasam,olyan mintha megjönne érzés,de nem mindig.Az utrogestan kúpot már a beültetés eőtt 1-2 nappal el kellet kezdenem és azt mondták az első 12 hétben folyamatosan kell.Felhívtam a dokit,aki azt mondta,csak akkor menjek,ha erősen vérzek és görcsölök...valószínűleg a szervezetem még nem állt át.21.-én megyek az első Uh-ra.
Én a Sote 1-re jártam és csak a gyógyszerekért meg az injekciókért kellett fizetnem,ami durván olyan 100-130 000 forintnyi összegre rúgott.Magáért a beültetésésrt és a leszívásért nem kellett fizetnünk.Nekünk előtte volt 6 sikertelen inszemináció,majd most jött a lombik.Talán 4-6 hónap volt az átfutás az utolsó inszemináció és a lombik között.
Szép babavárást nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!