Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még csak 22 hetes vagyok, de...

Még csak 22 hetes vagyok, de már most annyira várom hogy megszülessen a pici, annyit vártunk rá, természetes ez a türelmetlenség?

Figyelt kérdés
Más kismama is ilyen izgatott?Mondják hogy áldott állapot, de a mai világban mikor annyi mindennel rémisztgetik a kismamákat, nem mindenki éli meg annyira áldottnak.Persze fantasztikus érzés, de annyi minden baj történhet hogy jobb szeretném már a kezemben fogni.Tudom ha meg megszületik akkor hiányozni fog ez az állapot.Más is van aki ennyire izgatott?Vagy mindenkinek csak mosoly ez az egész, és semmi félsz?
2009. ápr. 29. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg élvezni a terhesség minden pillanatát!!! Soha vissza nem térő alkalom az első babát várni. Természetes az aggódás, de pont most vagy abban a korban, hogy elvileg nincs semmi bajod, kényelmes méga pocakod, süt a nap, sétálj, vásárolgass magadnak, vagy esetleg már a babának!

Én egy 3 éves kisfiú anyukája vagyok, most várom a 2. babánkat, persze aggódom, de nincs is idóm annyit foglalkozni magammal, mint az elsőnél.

Boldog babavárást Neked!

2009. ápr. 29. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Első gyermekemnél én is nagyon vártam a születését, kíváncsi voltam milyen lesz szerelmünk gyümölcse. Ahogy megszületett hihetetlenül hiányzott a terhesség, fantasztikus érzés volt. Második terhességem élveztem, a szüléskor el is sírtam magam, hogy befejeződik ez a csodás 9 hónap. Egy nő életében a legszebb dolog a várandóság, várni a babát, megismerni, megtudni kire hasonlít. Gyönyörű dolog, nem kell siettetni az időt, hamarabb eljön a szülés ideje, mint gondolnád, nagyon gyorsan telik ám az idő!
2009. ápr. 29. 14:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de sajnos adódtak problémák, kinyílt egy picit a külső méhszáj, és megrövidült a méhnyak.A doki pihenésre ítélt, ami inkább ágynyugalmat jelent, nem nagyon sétálgathatok, meg ilyesmi.Ezért várom már hogy túl legyek,hogy tudjam minden ok, és időre szülessen, ne legyen koraszülött.Már két terhességet elveszítettem(az egyik majnem félidős volt, meg kellett szülnöm).Szóval nálam ezért van, amúgy szerintem is csodás dolog!!
2009. ápr. 29. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok, első babámat várom és nem gondoltam volna, hogy ez ilyen jó érzés. Amikor a babámról beszélek bekönnyezik a szemem annyira csodálatosnak tartom, hogy itt van. Fantasztikus érzés ahogy érzem, hogy mozog bennem a picikém. Én is sokszor szívem szerint a kezembe fognám és várom a szülést, de ugyan akkor tudom, hogy nagyon fog hiányozni ez a 9 hónap. Próbálom kiélvezni minden percét amit csak lehet.
2009. ápr. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!