Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor megkerdezik hany hetes...

Amikor megkerdezik hany hetes vagyok mit szoktak mondani a betöltöttet vagy hogy hanyadikat kezded meg? Most 15hetes es 2 napos vagyok akkor hanyadik?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
általában azt, amelyikben már vagy, tehát esetedben 16 hetes.
2009. ápr. 29. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Vagy azt mondod, hogy 15 hetes terhes vagy, vagy pedig azt, hogy a 16. hétben vagy.
2009. ápr. 29. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Logikus. Betöltött 15 hetes , de az ugyanaz hogy hanyadikat kezded meg. (hiszen 15 hetes vagy) Szerintem :)

2009. ápr. 29. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Én mindig azt mondom amit már betöltöttem. Mert az eü intézményekben (sztk terhesgondozó stb.) mindig utána kérdeznek hogy ez a betöltött?

Így mikor ilyen hvatalos helyen kérdezik akkor úgy mondanám te esetedben hogy betöltött 15 hetes.

Másoknak meg csak azt hogy 15 hetes úgyse tudják h most egy nap ide vagy oda:)

Én igy csináltam/csinálom:)

2009. ápr. 29. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
15 hetes vagy. Logikus,mert ha még nem vagy 16 hetes,akkor csak 15 lehetsz. Nekem a kiskönyvembe a doki is igy irja,megkérdezi hány hetes vok,mondom,hogy 15 hét 2 napos,akkor ő csak annyit ir be,hogy 15 hetes.
2009. ápr. 29. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Valóban a betöltöttet számítják. NST-n is mindig így kérdezik tőlem. Barátnőm 39 hetes+5 naposan szült. Két nap híján 40 hét. A kiskönyvébe meg mindenhova mégis azt írták, hogy 39 hetesen szült.

Hivatalosan ezt kell bediktálni. Ha utcán vagy máshol megkérdezik, simán mondhatod, hogy a 16. hétben vagy.

2009. ápr. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!