Most csinálom a nagytakarítást. Nagyon fáradt vagyok, kimerültem, de nem vagyok rosszul, csak takarítós fáradtság. Nem baj ugye?
Nem lesz baj:-)
Ez a jóleső fáradtság elmúlik, kicsit pihenj le, polcold fel a lábad.Ne aggódj.
Ne aggódj, nem lesz baj. Persze mindent csak óvatosan és csínján!!! Ha úgy érzed, hogy kimerültél, azonnal hagyd abba a munkát és pihenj le!!! Ez nem vicc, nem lustaság, nyugodtan lelkiismeretfurdallás nélkül megteheted, hogy lepihensz. Mi (a párommal) 32 hetesen festettük és parkettáztuk a szobát. Igaz, hogy 1 hétig pakoltam, de megcsináltuk apránként. Lehet házimunkát végezni, hisz anyáink is így tették, de ha fáradt vagy tarts egy kis pihenőt.
Jó babavárást!!!
Nem lesz baj ha nem viszed túlzásba.Ez alatt azt értem,hogyha elfáradtál pihenj le 1 órára, majd folytatod.Ne akard ugyanolyan gyorsaságal elvégezni a napi teendőket mint azelőtt.
Vigyázz,hogy ne nyújtózkodj és hajolj sokat ,mert görcsölhet,ill. keményedhet a hasad.
Ennyitől nem lehet gond! Nem agódj! Pihenj sokat!
24.hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!