Fáradtság leküzdésére tippek?
19 hónapos fiammal vagyok itthon és várandós is vagyok jelenleg a 4. hónapban járok!
Nem kell megszakadnom a munkától, jut időm a pihenésre is, mégis mióta terhes vagyok iszonyú fáradtnak érzem magam! Van valami házi praktika mivel tehetném frissebbé magam? Gondolok pl valami teára vagy bármire ami használ?
Szerintem ezt nem lehet házi praktikákkal befolyásolni... A hormonok miatt van. Annyi esetleg javíthat a dolgon, ha sokat vagy levegőn és sok tiszta vizet iszol. Na meg az elengedhetetlen pihenés.
21 hónapos a kisfiam és 14 hetes terhes vagyok. Délben alszik a kisfiam 2 óra hosszát, olyankor én is ledőlök legalább 1 órát. Amikor felébred ha nem esik az eső kimegyünk az udvarra. Így bírom este 10-ig, mert a fiacskám sajnos előbb soha nem alszik el.
Mondjuk nekem már jobb lett úgy 1 hete. Előtte borzasztóan fáradtnak éreztem magam.
Kitartás, szerintem neked is múlni fog idővel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!