Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek az okoskodókkal?

Mit tegyek az okoskodókkal?

Figyelt kérdés

Van egy két kérdés,amiben még nem tudtunk megyezeni a párommal!Van még időnk,28 hetes vagyok!Viszont van pár jóbarátunk,akik szeretnének "segíteni",de nekem néha az idegeimre mennek!Se gyerekük,a pénzzel sincs gondjuk, és ha mi valamit megvennénk olcsóbban,(mert jobban kijövünk)az már nem is jó,mert sz*r a minősége(erre én külön odafigyelek=ilyet nem veszek!)stb.

Abba is belekötnének,hogyan rendezzük be az egyenlőre még babás közös szobát!

Volt már valaki hasonló helyzetben?mit tennétek?

Jah elég jóban vagyunk,így mindennapos vendégek:)

2009. ápr. 28. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne reszletezzel soha senkinek semmit. Mondd mindig, hogy van par kisagy, babakocsi pl. amit nezegettetek, de meg nem dontottetek. Kesz. De ezt csak lazan mondjad el.

Aztan elmentek majd, es megveszitek amit akartok. Senkinek semmi koze hozza, a ti babatok lesz, nem az ismerosoke.

Gondolom te se allitasz be hozzajuk, es mondod meg hogy milyen legyen a hutojuk, vagy a haloszobajukban a fal szine, nem?

Ne beszelj mindig arrol, hogy mit es hol fogtok megvenni, beszeljetek masrol is!:)

2009. ápr. 28. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne húzd fel magad előttük, s csak annyit mondj: "Aha, köszi, már megoldottuk/megbeszéltük/eldöntöttük..." stb.
2009. ápr. 28. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se vond be Őket teljes mértékig. Ha finoman mindig egyre kevesebb infót tudatsz velük, akkor nem lesz sértődés és idővel le is szállnak a témáról. Csak Ti dönthetitek el, hogy mit találtok a legoptimálisabbnak ( ár/minőség) a babucinak. Nem kell nekik arról tudni, hogy mit mennyiért vettetek.

Ne foglalkozz velük, cselekedj úgy ahogy a legjobbnak találod!

Jó vásárolgatást! :)

2009. ápr. 28. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
olvass be nekik finoman! egyrészt: mondd el, hogy ti mit miért úgy láttok jónak ahogy, másrészt, lehet viccesen az értésükre adni, hogy megvehetik nektek, nyugodtan, de nektek erre nem telik, vagy ilyesmi harmadrészbenpedig, nem csak babakorból áll egy gyerek, gondoljon bele mindenki, aki dumál, egy egész gyerekkoron át pedig nem biztos, hogy működik majd a mindenből legjobbat, főleg több gyerek esetén, ezért aztán nem baj, ha már babaként sem "üvegbúra " alatt tartjuk. én a harmadikat várom, nekem is elkellett idáig jutni, hogy ne hallgassak senkire, de azért, önálló véleményed már az elsőnál is lehet!! ha pedig elfajulnak a dolgok, kérd ki magadnak, és legalább kiderül, hogy mennyire valóban igazi barátok!
2009. ápr. 28. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is falnak megyek tölük! Föleg akiknek nincs is gyerekük és osztják a tanácsaikat...mit hogy kell...pfff!
2009. ápr. 28. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Hihi!

Legyél kicsit rafinált....

Ha nekik az olcsóbb egyenlő a szarral,akkor...hmmmmhát mondj kicsit többet.

De elsősorban magadra hallgass és a párodra.A ti babátok lesz és tuti a legjobbat,legszebbet veszitek mindenből.

Ne csinálj magadnak problémát,mosolyogj vagy oszd ki őket.Te most "védett állapotban" vagy.Kicsit akár ki is használhatod,nem?:):)

2009. ápr. 29. 12:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Ez sem rossz megoldás!:)

És tetszik is:)

Egy gond van,mostanában ahogy egyre gömbölyödök másról nem lehet velük beszélni!:)Viszont ma hazudtam egy kicsit az összegekről,azt meg sokallták!:D

De próbálok mindenhez jóképet vágni,és lesz*rni az egészet:)

Köszike

2009. ápr. 29. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, mindenhol vannak ilyen okoskodók.

Mikor nálunk voltak (mert leszereltük őket) akkor szépen udvariasan közöltem velük, hogy igen, de mint tudjuk egy baba sok pénzt igényel első nekifutásra, és hiába tetszik a drágább, nem engedhetjük meg magunknak, de örömmel vennénk, ha megkapnánk ajándékba. :D

Mikor a 4.-5. ilyen több tízezres tétel került a "kérjük ajándékba" listára gyorsan elfogytak az okoskodók. :D Mi pedig megvettük azt ami még minőségben is, de árban is elfogadható volt számunkra. (mert persze annyi már nem volt bennük, hogy meg is vegyék)

2009. ápr. 30. 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!