Hogy lehet "rávenni" a babát hogy beforduljon?
Ilyen nincs.
És nem is szabad forgatni, mert lehetséges,hoyg oka van hoyg nem fordul be (pl nem jól helyezkedik a köldökzsinór, stb..)
Ellenben ha hiszel az ilyesmiben és úgy érzed, próbálj meg "beszélni vele".
Hogy ha elfér, és jó úgy is neki akkor forduljon meg.
Nekem a doki két verziót mondott. Az egyik az, hogy kellemetlen zajt hallgattassak vele a rossz oldalon, hátha átfordul. A másik az ellenkezője, kellemes zenével csalogassam jó felé.
Hát egyik sem jött be, még jó, hogy a szülés elején a doki befordította. Mondjuk az enyém harántos volt.
Hát anno olvastam rolla,van az elemlámpás csalogatás,kedvenc zenével oda csalogatod ha eddig is hallgattattál vele persze meg légykézlábon állsz úgy hogy a könyökeid a földön a lábaid az ágyon,De itt ez az oldal ezt én is elolvastam bár nekem már 18ik héttől fejvégű a kislányom.
Üdv 32 hetes km.
ennyit a helyesírás javítóról :)
szóval négykézláb nem légykézláb
én is azt olvastam, hogy kipárnázni a mellkas alatt négykézláb, a pocakot lógatni, úgy, hogy a feneked feljebb legyen, mint a fejed.
(nálam még nem jött be, bár csak 25 hetes, van még ideje bőven, de úgy néz ki, így neki tökéletes)
a fiam ilyenkor már fejvégű fekvésben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!