Hogy lehet segíteni a babának, hogy beforduljon?
Szia! Nekem a védőnőm javasolta, hogy mivel már a babák reagálnak a fényre, próbáljam ki hogy egy elemlámpával bevilágítok és terelem lefelé a fényét. Kipróbáltam, nekem sajna nem vált be. :-(
35 hetesek vagyunk és farosak. A tornamódszerek sem értek semmit.
Ezen a linken találsz egy két praktikát, hátha neked bejönnek. Egyébként hány hetes vagy?
Első vagyok. Nekem is első baba, de már elfogadtam a döntését, hogy neki így valamiért jobb. Mindennek megvan az oka, egy a lényeg hogy egészséges legyen.
Kisfiút vagy kislányt vársz? Mert azt mondják a fiúk lustábbak...
Nekünk kisfiúnk lesz :-)
Szió!
Segíteni nem tudok, csak úgy írok, hogy Én is uígy vagyok.
Kiscsajt várunk, és eddig "rendesen" feküdt, majd 3 hete megfordult, és azóta fenékkel lefelé csücsül a hólyagomon...a 32 héten vagyok...:-(
Még azért van remény, meg Én is dumálok neki, de nem nagyon hallgat rám...:-)
Pedig nagyon szeretném, mert első baba, és Én meg 35 éves elmúltam, nem hiszem, hogy vállalunk még 1-et, jó lenne tudni, hogy milyen is szülni...:-) Még ha nagyon fáj, akkor is.
Remélem sikerül mindkettőnknek, de ha nem akkor is az a fontos, hogy egészségesek legyenek...
Minden jót!
Ha beszélsz hozzá az jó ötlet.
Vmelyik kismama-oldalon láttam ilyen jógagyakorlatot (hídhoz hasonlóan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!