Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem esek teherbe?

Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 évig szedtem fogamzásgátlót, majd abbahagytam mert kisbabát szeretnénk a férjemmel. Már 1 éve próbálkozunk , de nem jön össze. Orvosnál még nem voltunk. A menstruációm rendszeres. Szerintetek valami baj lehet vagy természetes hogy még nem jött össze?
2011. okt. 4. 12:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Ja és annyi még, hogy lehet, hogy terhessége előtt nem volt semmi baja az embernek, és terhesség alatt gombás folyás alakul ki. Ez nem azért van, mert valki előtte nem vizsgáltatta ki magát! Én pl márciusban voltam fogászaton, akkor minden oké volt, áprilisban teherbe estem, augusztusban voltam újabb fogászaton, akkor már volt rossz fogam! Szóval, nem kell itt a butaságokat írni! A kötelezőkre meg amúgyis javasolt elmenni, akkor is ha az ember nem akar gyereket! De az, hogy vérkép meg ilyenek, hát szerintem azért túlzás.
2011. okt. 4. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
hát bizony túlzás, sokkal jobb hónapról hónapra csalódni és a kapcsolatot is megterhelni...húha, tényleg nagy ár érte :-s nem ám jobb úgy,h minden oké, és nyugodtan nekiállni.Szerintem csak kötöd az ebet a karóhoz.
2011. okt. 4. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd már meg az embereket, hogy mennyien mentek el azért a párjukkal mondjuk vérvizsgálatra meg minden, mert gyereket terveznek?
2011. okt. 5. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!