Létezik olyan hogy teherbe esek és megtermékenyül a petesejt de nem tudd a méhbe beágyazodni? A saját szervesete ugy fogja fel mint egy idegen dolgot és ki dobja? . Van ilyen?
amikkkor meg kellet volna történie annak, hogy beágyazodjon szerintem ezt nem engedi a szervezetem,mert mikkor 3 hetes terhes voltam.a menstruáciom nem jött meg idüben.és a jelek is jelentkeztek.Semmi márst nem tudok elképzelni, és keresem a magyarázatott.
segítsetek...
Van olyan, h a petesejt megtermékenyül, de nem tud beágyazódni pl alacsony progeszteron szint, vagy más miatt.
Olyan is van, h a nő szervezete elpusztítja hímiversejteket, így meg sem tud termékenyülni egyáltalán a petesejt.
Vannak ezekre irányuló viszgálatok.
KÖSZÖNÖM a válaszokat.
Amikkor legelöször ez elöfordult 2 tesztett vettem az elsö pozitiv lett a második negatív.most megint ugyan igy jártam.
gyenlöre nem szeretnénk babát.de ha becsuszna nem bánnánk.
orvosnál nem jártam még vele de ha indokolt lessz elvézem a kötelező teszteket.
Szia, létezik ilyen és nem feltétlenül társul hozzá valamilyen betegség vagy pajzsmirigy probléma.
Van olyan eset, amikor a férj és feleség limfocita antigénje hasonlóak, a feleségnél pedig gyenge a magzatot védő antitest képződése, tehát a magzatot vagy nem is engedi beágyazódni vagy pedig a beágyazódott magzatot idegen testként kezelve kilöki a szervezetből.
Meddőségi intézetekben többet tudnak erről mondani, egy vérvétellel megnézik, hogy az úgynevezett blokkoló antitest hány százalékon van, és ha nagyon alacsony, akkor a teherbeesés lehetősége is alacsony. Vannak kezelési lehetőségei (trombocita-kezelés meg ivig), ezekre keress rá a neten.
Azonban nem biztos, hogy neked is ez a problémád, sőt, azért ez talán nem olyan gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!