Miért van ilyen nagy hasam? 12 hetes terhes vagyok, és tegnap megkérdezte egy idegen, hogy 1-2 hónapom van hátra, sokan meg már félidősnek néznek.
Sógornőmnek szinten ekkor már azt mondták, hogy húúú mindjárt szülni fog, nekem meg 20 hetesen is azt kérdezték, hogy hol a hasam? Alkati kérdés, de valóban idegesítőek néha a kérdések. :)
A keményedés valóban nem jó, mindenképpen kérdezz rá a dokinál!
Szia!
Mi is titkolni akartuk(Nem akartuk mindenkinek elmondani,mert véreztem az elején és jobban előjött a babaona, 12 hétig),de akkora hasam nőtt az elejtől,hogy már 10 hetesen sokan rákérdeztek?A 12 hétig letagadtam,(mindig bocsánatot kértem tőle),de utána már nem!32.héten mindenki azt mondta napokon belül szülök,hát majdnem!Sokat keményedtem én is,nagyon magnéziumot kellett szednem!De mikor megszületett hüvelyi úton,én sem hittem el a méreteit!61 cm és 3950 gramm!Kislány!Azóta is nagyon nagy,de hosszra is meg súlyra is!Bár mindketten a párommal magasak vagyunk!
Boldog babavárást!
Köszi a válaszokat, akkor nemcsak nekem van ekkora hasam.
Nekem is a 2. babám, lehet ezért nő hamarabb a pocak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!