Ha a terhességed kb. felénél váltottál orvost, hogy kérted fel az újat és megkérdezte, hogy miért váltottál?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 10:10
1/4 anonim válasza:
Ha ugyanabban a kórházban van, akkor lehet kellemetlen, de különben?!
A legtöbb orvost csak a pénz érdekli, örül neki, ha a régit lapátra tetted, és neki fizetsz.
2/4 anonim válasza:
Nem minden esetben örülnek az orvosok egy "új" kismamának. Félidőben még talán, de pl. az én esetemben- 30. hét- keresve se találok másik dokit. Amúgy őszíntén mond meg miért váltottál, akkor legalább elég komolyan vesz majd az új orvosod.
3/4 anonim válasza:
Én 19-dik héten váltottam, és ugyanabban a kórházban kerestem másikat, ahová tartozom. Nagyon sokat filóztam rajta, hogy mit mondja, ha megkérdezi, hogy miért akarok váltani. Végül csak annyit kérdezett, hogy mikorra vagyok kiírva, mert megy szabira. Később az asszisztense kérdezett rá, majd mondta, hogy egy ismerőse is eljött már az én előző dokimtól... Sőt, még a háziorvosomtól is ezt hallottam. Gondolom, már más is csinált előttem ilyen orvoscserét nála, ezért nem is kérdezett semmit.
4/4 nini24 válasza:
Én a 24. héten váltottam, ugyanaz a kórház, ismerik egymást a dokik. Mondta, kicsit gáz,mert jóban vannak, de ha így döntöttem, ő nem ellenkezik. Azóta 2x voltam nála és tök rendes volt, nem csinál belőle gondot! De sztem nem is teheti, nem keveset fizetünk nekik. Ja, csak vázlatosan mondtam el neki, mi volt a baj a másikkal, ő meg nem firtatta...
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!