Császár után mi van, ha túl hamar esek teherbe? Bővebben lent.
Szóval a történet a következő: 2 lányom van, a nagy 3 éves, a kicsi 3 hónapos. Mind ketten császárral születtek. Nem terveztünk több gyerkőcöt. Védekeztünk.
Fura tüneteim voltak (hányinger, hidegrázás, émelygés, fejfájás) nálam ezek tipikus terhes tünetek, úgyhogy csináltam tesztet, és halvány pozi lett, megismételtem másnap az negatív lett. A tüneteim továbbra is megvannak, úgyhogy bejelentkeztem jövő hétre dokihoz.
Kérdés az lenne, hogy ilyen kis idő elteltével császár után meg lehet e tartani a babát. Mert én úgy tudom minimum egy évet javasolnak várni a heg miatt. Viszont én nem lennék képes elvetetni.
Gondolom majd a doki tud pontosabbat mondani, de addig megőrülök, mit csináljak. Csináljak még egy tesztet?
Szia!
Hát ha nem is 1 év, de a 3 hónap biztos kevés. De ha így tudod íz együttléteket, akkor csak nem leszel terhes. Egyébként az utsó előtti az mikor volt? Mensizel is már?
Gumival védekeztünk.
Szülés után egy hónappal megjött, pedig akkor még csak szoptattam, most már kap pótlást is. Azután 5 hétre jött meg, szóval még nem rendszeres, nem tudom mikor lenne esedékes a következő mensi.
20-as tesztet csináltam.
off:
nem lehet, hogy még a terhesség óta nem csökkent a kimutatható érték alá a hcg szint? és ezért volt elsőre halvány +, utána meg -...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!