Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után mi van, ha túl...

Császár után mi van, ha túl hamar esek teherbe? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szóval a történet a következő: 2 lányom van, a nagy 3 éves, a kicsi 3 hónapos. Mind ketten császárral születtek. Nem terveztünk több gyerkőcöt. Védekeztünk.

Fura tüneteim voltak (hányinger, hidegrázás, émelygés, fejfájás) nálam ezek tipikus terhes tünetek, úgyhogy csináltam tesztet, és halvány pozi lett, megismételtem másnap az negatív lett. A tüneteim továbbra is megvannak, úgyhogy bejelentkeztem jövő hétre dokihoz.

Kérdés az lenne, hogy ilyen kis idő elteltével császár után meg lehet e tartani a babát. Mert én úgy tudom minimum egy évet javasolnak várni a heg miatt. Viszont én nem lennék képes elvetetni.

Gondolom majd a doki tud pontosabbat mondani, de addig megőrülök, mit csináljak. Csináljak még egy tesztet?

2010. nov. 6. 11:03
 1/6 A kérdező kommentje:
JA és azt nem írtam, hogy nem túl sűrün voltunk együtt, az utolsó együttlétet nem hiszem hogy mutathatná (7nap telt el) az előtte levő viszont már vastagon kéne hogy látszódjon.
2010. nov. 6. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen csinálnék még egy tesztet, ami nagyobb érzékenységű és pontosabb eredményt ad. Azt nem tudom, hogy meg lehet-e tartani a babát ilyen kevéssel a szülés után, mert nekem a második császár után azt mondta az orvos, hogy minimum másfél évet kellene várni a hegszétválás kockázata miatt. Egyébként nem tudom, hogyan védekeztetek, de sajnos tabletta mellett elképzelhető, hogy teherbe esel, mert a hasmenés-hányás, vagy bizonyos antibiotikumok csökkentik a hatékonyságát. De remélem, minden rendben lesz. Majd írd meg, hogy mi lett veled.
2010. nov. 6. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát ha nem is 1 év, de a 3 hónap biztos kevés. De ha így tudod íz együttléteket, akkor csak nem leszel terhes. Egyébként az utsó előtti az mikor volt? Mensizel is már?

2010. nov. 6. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Gumival védekeztünk.

Szülés után egy hónappal megjött, pedig akkor még csak szoptattam, most már kap pótlást is. Azután 5 hétre jött meg, szóval még nem rendszeres, nem tudom mikor lenne esedékes a következő mensi.

20-as tesztet csináltam.

2010. nov. 6. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:

off:

nem lehet, hogy még a terhesség óta nem csökkent a kimutatható érték alá a hcg szint? és ezért volt elsőre halvány +, utána meg -...

2010. nov. 6. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
En hat honap varakozasi idot hallottam az orvosomtol. Nalunk pont egy eves a kisfiam, ket eves koraban akartunk "nekiallni" a kistesonak, keddre vartam a mensimet, nem jott, ma teszteltem pozitivat...apu meg nem tudja :-)
2010. nov. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!