Császár után hamar teherbe esni, milyen gond lehet?
Miért írtok ilyen rémísztőeket???
Hegszétválás szülés közben léphet fel ha hagyják császi után vajudni az anyát..
Sztem ezek hülyeségek.Én 25hónapja szültem császárral mindenki azzal jött,h.az utolsó uh-n vizsgálják a heget.A 37hetesnél rákérdeztem csak mosolyogtak,hogy nézze mit mondjak rendben van és ha holnap nem lesz.Már olyan világot élünk,hogy senki nem vállalja ilyenért a felelősséget.
Ha császár után hamar 2éven belül szülsz lehet olyan orvosod aki nem vállalja a természetes szülést.Nekem sem akarja,de ragaszkodom hozzá -persze neki könnyebb lenne becsattogni egy óra alatt lerendezni-csak nekem nem utána.
Szval mit jelent,hogy gyorsan szülni császár után újra?..mennyi idővel gondolod..
Barátnőm 1.5évre szült és borzalmasan nagy pocija volt,semmi baja nem volt pedig 2héttel túl hordta a babát.Igaz ő csak császárt akart.
de tény ezt az orvossal kell megbeszélni ,mert ne mi döntsük el.De a heg az utolsó hetekben sérülhet vagy a szülés alatt,terhesség közben nem kéne neki...40hetes előzőleg császáros km.
Köszönöm!
Egyébként 8 hónap után. A doki mondta, hogy ez is császár lesz, 2 héttel előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!