Férjem másnapos volt mikor "békülős sexeltünk", félek, hogy teherbe estem, gond lehet ilyenkor a spermával?
Ne már! Mostanában egymást húzzák a nők az ilyen hülyeségekkel. Nem lehet gond,ha nem masszív alkesz!
Ahogy abból sem, ha valaki peteérés környékén domestossal takarít!:))
Ha a másnaposság egyszeri, ritka alkalom volt, akkor nem lesz baj.
Ha sokszor iszik, akkor fene tudja...
Igen is, ez komoly dolog szerintem! Más a második babát tervezzük, ki is számoltam, hogy ebben a pár napban lesz peteérésem, majd a férjecském az öccsével elment lerészegedni, mi jól összevesztünk, majd kibékültünk, a többit nem részletezném. Őszintén megvallva nem erről álmodtam, hogy másnaposan fogunk összebújni, és igen is félek, nehogy gond legyen, nehogy kevésbé legyen egészséges az alkohol miatt.
Tényleg azok segítsenek, akik értenek is a témához!
Kis biológia, hogy ne csak kioktatást kapj és megnyugodj! :)
A hímivarsejtek 3 hónapig érnek, mielőtt akcióznak, úgyhogy ha egy alkalom volt, attól nem is károsodnak, de többszöri, masszív alkoholizálás után is csak kb 3 hónap múlva lesznek gyengébbek a hímivarsejtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!