Miért nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 évig szedtem fogamzásgátlót, majd abbahagytam mert kisbabát szeretnénk a férjemmel. Már 1 éve próbálkozunk , de nem jön össze. Orvosnál még nem voltunk. A menstruációm rendszeres. Szerintetek valami baj lehet vagy természetes hogy még nem jött össze?2011. okt. 4. 12:53
1/13 anonim válasza:
Menjetek el kivizsgálásra. Egy év után már esélyes, hogy valami probléma van.
2/13 A kérdező kommentje:
Már gondoltam rá, hogy el kellene menni, de nagyon félek hogy valami baj van és nem lehet kisbabám.
2011. okt. 4. 13:00
3/13 A kérdező kommentje:
Igazság szerint amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, akkor 2-3 hónap alatt felszedtem 15 kg. Lehet, hogy ez a baj? Gondolkodtam, hogy veszek ilyen fogyasztó tablettát, csak nem tudom mennyire befolyásolhatja a teherbeesést.
2011. okt. 4. 13:03
4/13 anonim válasza:
menjetek! de nekem ez soha nem fog belemenni a fejembe, ha vki családot akar, miért nem megy el előtte kivizsgálásra?
5/13 anonim válasza:
ne fogyasztótablettákra költs, inkább az étkezésre figyelj és tornázz!
6/13 anonim válasza:
Ha valaki családot szeretne, nem kell egyből kivizsgálásra menni, ezt az utolsó hozzászólónak üzenem, ha erre gondoltál! Viszont így, hogy már 1 éve próbálkoztok sikertelenül, érdemes lenne egy kivizsgálást csináltatni. Hormonvizsgálat stb.., nem tudom mit néznek még ilyenkor. Azt is hozzáteszem, hogy a párodnak is lehetne egy kivizsgálás, mert sok esetben előfordul, hogy ott a hiba. De az is lehet, hogy minden rendben, ne görcsölj rá anniyra. Van olyan ismerősöm, akiknek több, mint egy év próba után jött össze a baba, mégis minden rendben volt náluk. Azért egy kivizsgálás már célszerű!
7/13 anonim válasza:
13:10-es vagyok, közbe írtak, az utolsó hozzászóló a 13:04-es akar lenni
8/13 anonim válasza:
na ne mondd már, hogy rákszűrés, mellvizsgálat,vérvétel nem alap ha vmi fontosra készülsz? akár egy pasinál is egy vérkép, vérnyomás stb.Így jobb belefogni egy terhességbe.Rendbetenni a testsúlyt, fogakat, és aztán rajta.És máris hamarabb lesz siker és kevesebb itt a kérdés,h jaj,tán fogyni kéne,meg szabad e a fogröntgen meg a gombás folyásra a kúp stb.
9/13 anonim válasza:
Szerintem egy rákszűrésen kívül nem kell semmi. Ezzel én is egyetértek.
Minek vérvétel, meg hormonvizsgálat? Te jó Isten! Már az elején ráfeküdni ennyire. Aztán sokan csodálkoznak,ha nem jön a baba!
10/13 anonim válasza:
Áljmoment! Rákszűrésre nem azért kell, járni mert gyereket szeretne az ember! Oda elvileg évente kell járni! Én pl. teherbeesésem előtt fél évvel voltam rákszűrésen, és azért mert belekezdtünk a babaprojektbe, nem kezdtem el szaladgálni újabb rákszűrésre meg vérvételekre! Butaságokat írsz, hogy ha valaki gyereket szeretne, akkor ki kell magát vizsgáltatni, vérvétel meg stb. És mint mondtam, a rákszűrés, fogászat amúgy is évente javasolt, nem azért mert babát szeretne valaki! Ez már az amikor valaki túlzásba viszi a dolgokat! A kötelező vizsgálatokra célszerű amúgy is menni, de azt akkor is ha nem akarsz gyereket, a többi meg felesleges kör. Ha nem jön a baba egy év után, akkor szoktak továbbküldeni vizsgálatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!