Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D-genesisről mi a véleményetek?

4D-genesisről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mennyi idővel előtte kértétek az időpontot? A vizsgálat mennyi idedg tart,és az egész mennyibe került? 24 hetes vagyok, és mi is szeretnénk elmenni hamarosan!
2009. ápr. 28. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=4D+genesis&s..

Itt sokat olvashatsz róluk, mi is ott voltunk nagyon meg voltunk elégedve!!! Csak ajánlani tudom. Dvd+képek cd-n+1 kinyomtatott kép volt 12 ezer forint, és minket 1 órán át nézett.

Jó mozizást! :)

2009. ápr. 28. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,én is csak dicsérni tudom.Én olyan tiz nappal elotte hivtam fel,de szerintem korábbi idopontot is adottt volna,csak én kértem hogy mikor legyen.
2009. ápr. 28. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, az lemaradt, hogy én előtte lévő nap hívtam fel (péntek) hogy mikor van leghamarabb időpont, és pont másnapra azaz szombatra volt pont egy időpontjuk. Ez a jó benne, hogy hétvégén is van! :)
2009. ápr. 28. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok,de megtudná valaki mondani hogy hányan mehetnek be veled a vizsgálatra?
2009. ápr. 28. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Hát egy fotel van bent, de gondolom nincs megszabva. De nem túl nagy a hely, így szerintem rajtad kívül talán még 2 fő. De ha felhívod őket, kérdezz rá. :)

Első voltam :)

2009. ápr. 28. 10:19
 6/10 anonim ***** válasza:
bocsi hohy nem a kérdésre válaszolok,e valaki megtudná mondani hogy hányan mehetnek be veled a vizsgálatra?
2009. ápr. 28. 10:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Tényleg egy fotel van, de akik előttünk mentek be, megoldották. :) Bement a kismama, apuka, nagymama, kisfiú.

Mi több, mint 50 percet voltunk benn, rendkívüli élmény volt!

Nagyon készséges volt a hölgy telefonban is, azt mondta, ha másképp nem tudjuk megoldani, vállalnak késő este v hétvégén is.

Mi voltunk máshol is 4d-n, de nagyot csalódtunk!

A Genesis viszont örök emlék marad.

Bátran ajánlom mkinek, kedvesek és alaposak!

2009. ápr. 28. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is csak ajánlani tudom!!!!
2009. ápr. 28. 10:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az az igazság, hogy ahol én lakom nincs a környéken és még a megyében sem megfelelő 4D. Vagyis ami van azokról nemigazán hallottunk jókat, ez pedig egy örök emlék marad mindenki számára, és nemszeretnénk csalódni!

Örömteli babavárást mindenkinek!:)

2009. ápr. 28. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Szióka!Én pont ma kértem időpontot,kérdezte,hogy mikor és mondtam,hogy ha lehetne,akkor vasárnap.Kérdezik,hogy honnan mész,hányan mentek.Nekem vasárnap 10-re adtak időpontot.

Mondta a hölgy,hogy igyak kis kólát a vizsgálat előtt és kis csokit egyek.Azt mondta,hogy 1 órás a vizsgálat,dvd+cd,így az egész 12000 ft lesz.

2009. ápr. 28. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!