Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák! Ti mikor...

30 hetes kismamák! Ti mikor álltok neki a baba ruháit kimosni, vasalni?

Figyelt kérdés
nem az első terhességem de esküszöm nem emlékszem hogy az előzzőeknél mikor csináltam de most ugy lenne hozzá energiám meg kedvem is...szerintetek korai még?
2009. ápr. 28. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy korai lenne, ezt neked kell érezned. Ha kimosod és szépen elteszed zárt szekrénybe, semmi baja nem lesz! :)

Én most mostam ki és kezdem el vasalgatni őket. Meg akartam váni minden kis ruhát, amit ígértek és egyszerre mindent kimosni, vasalni. Ezért vártam eddig. Amúgy a mosáshoz nem kell nagy energia, kivéve ha mindent kézzel szeretnél kimosni. :) A vasaláshoz viszont kell. Én annak most állok neki és már előre félek, hogy a derekam ki lesz!

35 hetes kismami

2009. ápr. 28. 09:22
 2/7 Adri baba ***** válasza:
100%

Lassan én is erőt veszek magamon,de nem egyszerű:)

Lusta vagyok kicsit!

33heteske

2009. ápr. 28. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én ma töltöttem a 33. hetet.

Április eleje óta vagyok itthon, az első itthon töltött hetemen kimostam-kivasaltam az összes meglévő ruhácskát, azóta pedig, ahogy veszem/kapom őket, rögtön mosás-vasalás és be a szekrénybe.

Így nem kell egyszerre sokat babrálni vele :)

Mindenkinek kitartás a hátralévő kis időhöz! :)

2009. ápr. 28. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

en ezen a hetvegen alltam neki a mosasnak, es tegnap a vasalasnak :)

Szep lassan kivasalom oket. En elvezem is ezeknek a pici cuccoknak a vasalasat :)

Kellemes babavarast! 34. hetes Kismama :)

2009. ápr. 28. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Már én is mostam és vasaltam babaruhát.Amiket meg kapok azt folyamatosan mosom vasalom.

Nyugodtan kezd el.

31 heteske:-))

2009. ápr. 28. 10:48
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,akkor lassan nekiállok,bár csak jövőhéten lesz meg a szekrénykéje,addig még ráéek:)mindenkinek boldog babavárást!
2009. ápr. 28. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
szia! én 30 hetes vagyok, de még se nem mostam ki a ruhákat, és még szinte be sem vásároltam, mert most csináljuk a babaszobát, meg egyéb átalakításokat, és amíg nincs kész addig úgy sem tudom hová rakni.
2009. ápr. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!