Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat hanyos kismamak, hogyan...

Sokat hanyos kismamak, hogyan elitek tul a napokat masik baba mellett?

Figyelt kérdés
Semmi segitsegem nincs, viszont egesz nap rosszul vagyok, hanyok. Egyedul vagyok egeszen kora erstig az egyeves babammal, milyen jo tippjeitek vannak az egesz napos hanyas ellen?
2011. júl. 5. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:

a tesóm is most várja az első babáját,ő is szinte mindig hány,szegény.

magne b6-ot szed meg az is segít neki ha valami kalcium tartalmút eszik(joghurt pl.)

sokan mondják még a pár szem savanyú cukrot,hideg vizet.

2011. júl. 5. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
A B6 jó rá. Te hol laksz kérdező? Külföldön? Mert látom, h ékezet nélkül írsz. Tudom, h nem minden országban adnak gyógyszert a hányós, hányingeres kismamáknak.
2011. júl. 5. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem hányok, de így sem könnyű. 15 hónapos a "nagy", próbálok mellette olyan sokat pihenni, amennyit csak lehet. Délelőtt sétálunk egy nagyot, gyors főzés aztán kaja, a délutánokat viszont konkrétan túl kell élnem:( Férjem csak este ér haza, fürdetésre. És még csak 20 hetes vagyok...

Gyömbért rágcsálni, sokszor keveset enni próbáltál? állítólag segít a hányingeren.

2011. júl. 5. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!