Téli babáknak milyen ruhakat keszítetek be? Lent van meg par kerdes.
1,Inkabb 56-ost vagy mar nagyobbakat 62-est?
2,Tenyleg olyan hamar kinovi az 56-os meretet?
3,es mivan ha csak 50cm korul szuletik meg?minden nagy lesz ra...
Tényleg baromi nagy lesz rá, de pl. kisfiam 57 cm-rel született és az 56-os body még kb. 3 hétig jó volt a 62-es meg nagyon nagy. Fejtetőtől mérik őket és így a születési hossz 1-2 hónapos korukra lesz reális.
1-1 darab nem árt az 56-os-ból és majd ha meglátod mekorka a kis tünemény, akkor még megveheti valaki a családból.
Kisfiam 2009 január végi:-)
Body, de szerintem hosszú ujjú rugi alá elég a rövid ujjú
Meleg rugi, de nem kell hogy meggyulladjon!
Bundazsák
Sapi
Sál
Kesztyű szerintem azért nem kell, mert úgyis mindennek hosszú az úja.
A kisfiúk egyébként sem szeretik az agyon öltöztetést.
Szegény gyerkőmet egy párszor izzadságban úszva hoztam haza a téli sétákról, mire megtanultam hogy nem fagy meg:-)
Cáfolom az előttem szólók véleményét. :)
Én jól betáraztam anno 56-os és 62-es rucikból is. 50 centivel és 3140 grammal született a lányom. Az 56-os méretet 7 hetes koráig hordta. A 62-est pedig 9 hetes koráig, vagyis keményen 2 hétig. Utána kellett a 68-as. Szóval a 62-es cuccokat szinte újan adtam el. :D
Először mindkét méretből vegyél pár darabot, aztán majd kiderül, melyik jó rá, abból vesztek még.
Szívből gratulálok és sok boldogságot,meg könnyű szülést kívánok!
Én Novemberre vagyok kiírva és első baba nekem van egy 50-es plüss rugim amivel haza hozom a kórházból ha jó lesz rá kislány és én sem vagyok magas meg a párom sem égimeszelő,egy 56 meg egy 62-es overall de felesbe vettem meg szinte mindent.Én a sapikkal vagyok bajba nem tudom mekkora kell van 1-es meg 2-es de az 1-es olyan kicsinek tűnik némelyik.
Üdv Ancsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!