Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi legyen a cicával?

Mi legyen a cicával?

Figyelt kérdés

próbálkoztam elajándékozni,de sírógörcsöt kaptam a hiányától.vissza is hoztam.szobákba nem mehet be,wc-jét gumikesztyűvel és szájmaszkban takarítom.lehet valami baja a babának.ha meglesz a kicsi,muszály leszek már elajándékozni,de addig maradhat??

11 hkm

2011. szept. 29. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ne félj, semmi baja nem lesz. Mivel volt eddig is cicád, rég túlestél azon, hogy elkaphatnál tőle betegséget.

Ha megszületik a pici, neki is jó lesz. Igaz egy darabig majd a cicát kell félteni a babától.

az almot jó, hogy gumikesztyűvel takarítod, de ennyi elég is.

ne válj meg az állattól, felelős vagy érte.

2011. szept. 29. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de miért kellene elajándékozni a macskát, mert gyereked születik?

Nálunk remekül megférnek egymással. Nyilván alapvető higiéniás szabályokat be kell tartani, de azt amúgy is.

(Az első stílusával nem, de a mondandójával egyetértek.)

2011. szept. 29. 17:08
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,és szeretném is megtartani,lakás cica,soha nem volt utcán,de a családom és a barátok "támadnak" h gyerek mellé nem való cica.csak miattuk nem akarok megvállni tőle.férjemnek mindegy van e cica,mert alig van itthon.
2011. szept. 29. 17:13
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
na kibukott a jólneveltséged, látom :) nem kell hogy tetsszen a véleményem.
2011. szept. 29. 17:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó, kapsz majd hideget-meleget, ne hallgass rájuk, megszokják.

Van egy adunak vélt dumájuk, hogy majd allergiás lesz a gyerek.

Utánanéztem, és képzeld, csökkenti az állat közelsége az allergia kialakulását. Ez nem jelenti, hogy nem alakulhat ki allergia, hanem kevesebb az állattartók körében.

2011. szept. 29. 17:17
 6/14 A kérdező kommentje:
belém több szorult mint beléd.ha nem tudom normálisan kifejezni a véleményem akkor nem írok.mellesleg b+,ugyebár ezt is te írtad,nem én.ja és utálom az ilyen embereket!!!!!
2011. szept. 29. 17:18
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
meg az állatokat is, ahogy látom. szegény macskesz...
2011. szept. 29. 17:21
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Nekem is van cicám. Én most a 13. hétben járok és még nem kaptam el a toxoplasma vírust, fogékony vagyok rá, sajnos. De én úgy voltam vele, hogy 6 éve van macskánk, gyakran együtt is aludtunk, sőt volt úgy hogy arra ébredtem, ráfeküdt a fejemre és a számban van. Sokszor puszilgattam, dédelgettem. Figyelek a tisztaságára, fürdetem, lakásban van mindig. Ha eddig nem kaptam el a vírust, akkor nem most fogom. Szerintem nem kell a baba megszületése után sem távol tartani, csak figyelj majd, hogy felügyelet nélkül ne hagyd őket kettesben, mert tényleg előfordulhat, hogy a te cicád is szeret bújni és nehogy baj legyen. Csak akkor kell elgondolkodni a cica elajándékozásáról, ha esetleg a baba allergiás lenne rá.

Boldog babavárást!

2011. szept. 29. 17:22
 9/14 anonim ***** válasza:
19%

Tény és való hogy attól mert babát vársz nem feltétlen jelent veszélyt a cica!Lehet vigyázni a higiéniára és meg lehet kérni apukát vagy valakit hogy takarítsa helyetted!Ebben igazuk van a többieknek!

DE könnyen beszél akinek még nincs gyereke vagy épp megúszta a fertőzést!Valaki ha macska sz*rt nyalogatna se lenne semmi baja de valakire meg nagyon is veszélyes és nem jelenti azt hogy ha 10 évig nem kaptad el eztán sem fogod!

És már meg ne haragudjatok,imádom a macskákat de szó nélkül vágnám ki ha ezzel megelőzhetek egy esetleges bajt!Gyerekem lehet hogy csak egy lehet,macskám meg ezer....

2011. szept. 29. 17:39
 10/14 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is van macskám!

Mégcsak eszembe sem jutott elajándékozni, vagy kitenni a szűrét, mikor terhes lettem.

Higiéniára kell vigyázni és kész!

11 hónapos ikreim imádják!

2011. szept. 29. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!