Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 kérdésem is van. Segítettek...

2 kérdésem is van. Segítettek benne? A többi lent

Figyelt kérdés

1.Még a nemét nem tudom meg még ráis érek (17hetes),de ki milyen ruhában hozza haza a babót a kórházból?

2.A standard műa. fürdető kád vagy a felfújhatós a jobb?

2011. szept. 29. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Mivel téli baba lesz (enyém is, tiéd is), így overál.

2. felfújhatós kádról nem is hallottam még. :)

2011. szept. 29. 12:06
 2/11 A kérdező kommentje:

:) én is ma olvastam

itt egy kép

[link]

2011. szept. 29. 12:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia én Novemberben szülök,meleg sapi,hosszú újú body,plüss rugi,overáll,kiskesztjű.De persze időjárás függő mert kocsival hozzuk haza és lehet lemarad az overáll és csak egy meleg takaró lesz rajta az autóba meg meleg van.

32hetes km

2011. szept. 29. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj a felfújhatós kis-kád nem tetszik olyan mint egy kis medence és nem tudod állványra tenni,nekem a nagy állványra tehető van és az sokáig jó lesz.És állvánnyal együtt annyi mint ez.

32 h km

2011. szept. 29. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Kislányomat novemberben szültem,hosszú ujjú body,vastag rugi,kiskabát,sapi,tutyi volt rajta plusz jól betakartuk vastag babapléddel.A kocsiig ennyi éppen elég,meg míg beviszed a házba.Nagyon nem szabad felöltöztetni,főleg ha kocsival viszitek haza mert akkor meg ha meleg lesz bent,vetkőztetheted le.

kisfiamat decemberre várjuk.Neki egy h.ujjú body,plüss vastag rugi,egy pulcsi és egy vastag kezeslábas van előkészítve.Meg persze a sapi,kistutyi.És a babapléd.:)

Boldog,gondtalan babavárást kívánok mindenkinek..:)

30hkm..

2011. szept. 29. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:

30hkm ismét..

A felfújható kád szerintem sem praktikus.Nehéz megfogni,kiönteni belőle a vizet vagy épp ki-be hordani a szobából ,ha esetleg ott fürdetnéd.

standard,egyszerű műanyag kád a legjobb és legegyszerűbb megoldás..

2011. szept. 29. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Időjárás függő. Most is milyen szép időnk van, aztán itt van rögtön október :)

Ez a kád inkább csak praktikus lehet pl utazáshoz, mert nem foglal sok helyet. Szerintem jobb a hagyományos. De amúgy tök jópofa :)

2011. szept. 29. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi az a kis-tutyi? :)
2011. szept. 29. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
tutyi= kiscipő, általában bélelt :)
2011. szept. 29. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Még sosem hallottam ezt a szót! de nagyon tetszik!!!:D:D:D
2011. szept. 29. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!