5-6 hetes kismama vagyok és nagyon furcsa lett az ízlésem. Állandóan ennék, de ha gondolkozom mit is, alig jut eszembe olyan étel, amit kívánok is. Ha eszembe jut, sajnos az meg egészségtelen és többynyire hízlaló étel is:(
Ti mit csináltok? Miket esztek? Én még a gyümölcsöket sem kívánom igazán, pedig tudom, hogy az kéne főleg. :( ma délben is főztem zöldséglevest meg sóskát és csak a leves ettem meg, utána meg joghuros-foghagymás tésztát, és palacsintát :( valahogy nem megy ez nekem :( Szerencsére hányingerem nincsen, de olyan "hülyén vagyok" érzés az megvan.. Mintha tele lennék most is, pedig 12-kor ettem :(
2011. szept. 28. 14:50
1/8 anonim válasza:
Én se kívántam a gyümölcsöt egyáltalán..De húst hússal ettem,pedig előtte nagyon kevés húst ettem. Meg a csípőset!! Amúgy hányós voltam, volt,hogy amit jóízűen megettem ki is jött. Ennyi jutott eszembe..
2011. szept. 28. 14:53
2/8 anonim válasza:
Én 5-6hetes kis mami vagyok,nekem is teljesen ugyanezek vannak a kajcsizással,éhes vagyok,de semmit nem kívánok igazán..ráadásul kezd hányingerem is lenni!
Boldog babavárást!
2011. szept. 28. 15:04
3/8 A kérdező kommentje:
Jajj! Pont egyidéősek vagyunk? :) Neked is boldog babavárást :) Igazából nagyon furcsa érzés ez nekem, mert én eddig mindent ettem és nagyon jó étvágyam volt. Érzem, hennék és kívánom is, meg nem is :(( Olyan furcsa. Én a hányingertől nagyo nagyon félek!!! Gyűlöök hányni!! Amúgy Neked mit láttak a vizsgálaton? Hány mm-s a petezsák? Látták a picikét is?? :)) Miket mondott a doki? Pesten jársz dokihoz? :)
2011. szept. 28. 15:08
4/8 anonim válasza:
Szia! Én is a 6. hét körül járok most. Előző terhességemnél nem kívántam semmit, és étvágytalan voltam, de most folyton ennék, és én sem tudom, hogy mit.
Sok boldogságot!
2011. szept. 28. 15:27
5/8 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Akkor nem vagyok egyedül!! És kérdeznék mást is, ha lehet.
MIt éreztek, hogy még csak ilyen picurka a baba?? Elhiszitek egyáltalán?? Én amíg a doki nem látta Őt, csak a petezsákot, ami 10mm-es és állítólag csak 15mm-es zsákban látható a bébi, szóval addig el sem tudom hinni, hogy tényleg ottvan. Pénteken megyek dokihoz és nagyon igzulok, mit lát majd :)))
2011. szept. 28. 15:34
6/8 anonim válasza:
sziasztok,gratulálok a babákhoz,én még nem voltam dokinál,de biztos vagyok benne hogy terhes vagyok az első babával,annyira fájnak a melleim,és olyan nagyok lettek,amúgy múlt héten péntekre nem vártam,és nem is jött meg azóta,igaz pénteken negatív lett a teszt,de azóta nem teszteltem,jővőhéten megyek dokihoz,hétvégén tesztelek.
2011. szept. 28. 16:56
7/8 anonim válasza:
Szedjetek vitaminokat hogy jobban essen a kajálás és hogy legyen étvágyatok.
2011. szept. 28. 20:22
8/8 A kérdező kommentje:
Szedem a Femibiont, abban minden megvan, és az orvosom is aztmondta, hogy nagyon jólteszem, hogy azt választottam, mert abban minden ottvan és szinte minden nőgyógyász egyetért, hogy jelenleg az a legjobb terhesvitamin :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!