Hogy hány pecsét kell most az 1xi anyaságihoz?
Figyelt kérdés
van ahol azt olvasom h 4,de hallottam azt is h 8 az orvostól.
a hivatalos oldalakon csak az szerepel a felsorolásban h igazolás az orvostól h részt vett megfelelő alakalommal a terhesgondozáson...számot nem irnak.
előre is köszi a segitséget
2011. szept. 28. 08:55
1/12 anonim válasza:
Szia!
4 pecsét kell a nőgyógyásztól, hogy terhesgondozáson megjelentél.
2/12 anonim válasza:
4 -6 db elég .
a korababás kismamákkal se kötözködnek emiatt.
3/12 anonim válasza:
Szia. Én úgy tudom,hogy 4 elég hozzá. Nekem is megvan a négy, bár szerintem több nem is lesz,mert már nem sok időm van vissza.
4/12 anonim válasza:
Hivatalosan úgy van, hogy 4 pecsétnek kell lennie, a koraszülött babák esetében, tehát akik a betöltött 36. hét előtt születnek, nekik 1 db is elég.
5/12 anonim válasza:
Az utolsó tudja jól csak 4 kell!
Koraszülőknél csak 1!
6/12 anonim válasza:
Én a múlt héten adtam be a papírokat. A kiskönyvet nem is kérik, kapsz majd szülés után egy papírt a kórházban, hogy részt vettél a terhesgondozáson (nekem 10 alkalmat írtak rá) ezt kell beküldeni a MÁKnak, ha ez nincs, akkor kell a kiskönyv. De szerintem mindenhol adnak ilyen papírt. Amúgy nekem is 4 pecsétem volt.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2011. szept. 28. 11:15
8/12 anonim válasza:
Van egy ismerősünk,akinek nem volt meg a 4 pecsétje,mert külföldi állampolgár lévén nem sokat volt itthon dokinál..,viszont amikor megszült,ugyanúgy kiállították neki az igazolást,hogy részt vett a terhesgondozásokon,tehát ő is megkapta a támogatást.
9/12 A kérdező kommentje:
4 bőven meglesz, 8ban már nem lettem volna biztos...:)
18hetes vagyok 2 pecséttel eddig :D
2011. szept. 28. 19:49
10/12 anonim válasza:
Sziasztok! Mikor pecsételtek be nektek először? Én felkrétem egy nőgyógyászt terhesgondozásra a 12. hét után, és a 18. héten azt mondta, mégsem vállal, és nem is pecsételt egyszer sem. Így az 1. pecsétem a 20. héten lesz az új dokinál. Szerintetek így meglehet a 4 db?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!