Új orvos? Új pecsét?
Figyelt kérdés
Sajna az orvosom miatt máshoz kell járnom. Akkor most tőle is be kell szereznem az 5 kötelező pecsétet, vagy elfogadják az előző doki pecsétjeit is? (igy még nem jártam, ezért kérdezem)
33 hkm
2011. szept. 19. 14:10
1/13 anonim válasza:
Persze, hogy elfogadják. Sőt, én úgy tudom, beleszámít a védőnő pecsétje is. :)
Az a lényeg, hogy a gondozás valamilyen formáján megjelenjél 4 alkalommal.
2/13 anonim válasza:
Mindegy melyik orvostól van a pecsét, annyi, hogy meglegyen az 5.
3/13 anonim válasza:
Nem kötelező, hogy a 4 pecsét egy orvostól legyen. Hiszen ő is szakorvos volt, és elvégezte az adott terhességi szakaszra vonatkozó vizsgálatokat. Tehát dokiváltás esetén természetesen érvényesek a korábbi pecsétek.
4/13 A kérdező kommentje:
többet járok a dokihoz, mint a védőnőhöz. Így már régen túlléptem az 5 pecsétet.
2011. szept. 19. 14:17
5/13 anonim válasza:
A védőnői pecsét nem számít!
Aki SZTK-ba jár neki se mindig ugyanaz a doki pecsétel és mégis elfogadják! valóban a lényeg, hogy 5 orvosi pecsét és kész! :D
Gyors szülést! .d
7/13 A kérdező kommentje:
reméljük a legjobbakat. Köszi a válaszokat
2011. szept. 19. 14:50
9/13 anonim válasza:
A homlokodra!
19 hetesen nincs kiskönyved? Voltál védőnőnél? Nőgyógyásznál?
10/13 anonim válasza:
Van kiskönyvem de még nem pecsételt bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!