Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angel Sound-ot mennyi ideig...

Angel Sound-ot mennyi ideig lehet használni és milyen időközönként?

Figyelt kérdés
talán 1-2perc és kb.2hetente 1x?
2011. szept. 27. 15:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ebben az országban egyáltalán nincs NST, ergo nincs is mit kiváltania.
2011. szept. 27. 22:48
 22/30 anonim ***** válasza:
Ja, és nem azt írtam, hogy hazudik. De messziről jött ember azt mond, amit akar.
2011. szept. 27. 22:49
 23/30 anonim ***** válasza:

De miért tenné?????!!!! Amit mondd abszolút rendben van, nézz nyugodtan utána.

Nincsen nálatok NST? Hol laksz?

2011. szept. 27. 22:54
 24/30 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy egy 20 perces uh többet árt, mint egy 1 perces hallgatózás, mégis csinálják.

Lényegtelen, hogy hol élek, de itt nincs nst. Kéthetente megyek védőnőhöz vagy a házidokihoz (nőgyógyász sincs) és mindig használnak dopplert.

Egyébként ha már itt tartunk, miért jobb fél órán keresztül az nst-n lenni? Ugyanazon az elven működik, nem?

2011. szept. 27. 23:11
 25/30 anonim ***** válasza:

Az NST fájástevékenységet is mutat a magzati szívhangon kívül. Tehát sokkal több infot szolgáltat.

A 36. héttől van itthon. Azt, hogy miért 20 perc, nem tudom.

De nem engem kell meggyőzni az otthoni hallgatóról komolyan. Én nem vettem, nem is fogok, mert feleslegesnek tartom, hogy naponta nézegessem. Tudja az a gyerek a dolgát, minek zargassam ilyen kütyükkel.

De tényleg itt van bőven pro és kontra, mindenki maga döntse el.

2011. szept. 27. 23:47
 26/30 A kérdező kommentje:
Múlt pénteken vettük 1x használtam de mindegy ezt a kérdést törlöm NEM kérek rá több választ,mert úgy látom értelmeset 1 kivételével nem kaptam ....majd a dokim segít benne:) így utólag már bánom ,hogy feltettem,mert csak vitáztok itt nekem rajta holott az oldal kérdezz-felelek nme pedig hetihetes :P
2011. szept. 28. 07:48
 27/30 anonim ***** válasza:

Pedig jó dolog, és ez ma is kiderült. Nem éreztem mozogni a babát és ugyan nehezen, de megtaláltam a szívhangját, úgyhogy megnyugodhatok, minden rendben vele, csak ma lusti.

38h km

2011. szept. 28. 15:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó. Másodszorra megtaláltuk a szívhangot, 11 hetes voltam. Azóta megnyugodtam, mert hallottam és tudom, hogy akármikor meghallgathatom. Heti 2x-szer szoktuk, de csak addig amíg megtaláljuk és utána lekapcsolom. Kb. 1 perc alatt megvan, de volt, hogy másodpercek alatt. Van miért aggódni az embernek a terhesség során - én is az a fajta vagyok - így legalább egyvalamit kiküszöböltem. 13+4 hkm
2011. szept. 29. 22:59
 29/30 dBLOOD42 válasza:
Annyira bírom mikor valaki okosabbnak érzi magát egy képzett orvosnál...
2013. szept. 20. 20:07
 30/30 anonim ***** válasza:
Gondolom ezt nekem írtad. Megsúgom, hogy rettentő nagy hasznát vettem a dopplernek, mert a 38. héten kb. 10 percbe telt megtalálni a szívhangot. Magas volt a vérnyomásom, fehérje volt a vizeletemben. Azonnal be a kórházba, indítottak és rossz szívhang miatt sürgősségi császárom volt. Úgyhogy az én történetemnek ez a vége. 2 hét múlva lesz 2 éves a kislányom, aki ma nem biztos, hogy lenne, ha nem lett volna dopplerem...
2013. szept. 20. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!