Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angel Sound-ot mennyi ideig...

Angel Sound-ot mennyi ideig lehet használni és milyen időközönként?

Figyelt kérdés
talán 1-2perc és kb.2hetente 1x?
2011. szept. 27. 15:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%

"Egyékbént van egy szülésznő ismerősöm, őt minden nap ultrahangozták, csak úgy mert szerette nézegetni a babáját és mivel ott dolgozott megcsinálták neki"

Ehhez csak gratulálni tudok, hogy nem számít neki, mitől érzi magát jól, vagy rosszul a babája, azért csak nézegessék, hogy anyukának komfortos legyen.

Az, hogy mi mennyire káros egyébként, sokszor nem azonnal derül ki, hanem hosszú évek után.

Természetesen vannak veszélyállapotok, amikor gyakran kell vizsgálni, nem is ezekről az esetekről van szó. Én az ellen ágálok, hogy valaki élvezetből ultrahangoztat állandóan, és nem számít neki, hogy a babájának ez milyen.

Az összes konferencián szó van erről érdekes módon, hogy ne vizsgáljuk agyon a babákat.

Én tényleg befejeztem a vitát, mert nem látom értelmét, a véleményemet elmondtam, aki akarja megfogadja, aki nem, az nem. Úgyis divat mindent jobban tudni annál, mint az akinek ez a szakmája.

2011. szept. 27. 17:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

"Úgyis divat mindent jobban tudni annál, mint az akinek ez a szakmája."

Ahogy te sem fogadod el,hogy egy genetikus-nőgyógyász jobban ért a méhen belül dolgokhoz, a babára gyakorolt hatásokról,mint egy radiológus! Ez kb. olyan,hogy ha el kell dönteni,hogy egy ház összedől-e vagy sem, jobban megfogadom a statikus véleményét,mint az építőmérnökét!

De valóban jobb is lezárni a vitát!

2011. szept. 27. 17:28
 13/30 anonim ***** válasza:
17%

És jobban ért hozzá a genetikus nőgyógyász és a radiológus IS, mint egy olyan laikus, mint te magad utsÓ!

Hihetetlen milyen ostoba nők vannak basszus...!!!

Én nem vettem ilyen hallgatót, nem akartam magam idegesíteni, hogy nem találom esetleg a szívhangját.

2011. szept. 27. 18:33
 14/30 anonim ***** válasza:
69%

Akkor mit keresel ennél a kérdésnél. Senki nem kérdezte,hogy te vettél vagy nem.

Azért elég sokan megtaláltuk vele szívhangot,ha kellett. Nagy ész nem kellett hozzá!

2011. szept. 27. 18:47
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,de nem vita miatt tettem fel...
2011. szept. 27. 19:17
 16/30 anonim ***** válasza:
27%

18.33 te vagy nagyon ostoba, egyszerű, mint egy tál lencsefőzelék.

Bocs az offért, kérdező.

2011. szept. 27. 20:03
 17/30 anonim ***** válasza:
76%

A kérdésre válaszolva, szerintem azok, akik kifejlesztették, kikisérletezték az eszközt, jobban értenek hozzá, mint itt bárki, még ha radiológus is (vagy annak mondja magát). És tuti nem hoznák forgalomba, ha káros lenne a baba egészségére a használata. Ezek alapján józan paraszti ésszel én azt tanácsolom a kérdezőnek, hogy használja nyugodtan amilyen gyakran akarja.

Én naponta használom, szerintem jobban ártana a babának az én stresszelésem, hogy él-e még, mint az a pár másodperc, amíg gyorsan lecsekkolom, hogy rendben van-e.

2011. szept. 27. 21:03
 18/30 anonim ***** válasza:
52%

"18.33 te vagy nagyon ostoba, egyszerű, mint egy tál lencsefőzelék. "

Miért is?! Mert felháborít az, hogy laikus, a témában teljesen képzetlen ember oktat ki szakembert és tanácsol olyan dolgokat, amiről dunsztja nincsen?

Egy valamiért vagyok ostoba, hogy ezekkel az emberekkel vitába szállok...

Azért, mert valamit a kereskedelem árul, nem jelenti azt, hogy egészséges használni, főleg napi szinten nem. Érdekes az én orvosom sem ajánlotta és meggyőződésem, hogy sok más doki sem.

Van a védőnőnek is hallgatója, bármikor megnézheti a szívhangot, ha nagyon aggódsz.

Egyébként valóban írnak magzatvíz felmelegedésről, én ezt találtam:

[link]

2011. szept. 27. 22:22
 19/30 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Ha most azt mondom, hogy radiológus vagyok, elhiszed? Akkor ki az ostoba?

Amúgy én is használtam dopplert, megkérdeztem a védőnőt és azt mondta nem árt jobban, mint a szex. Úgyhogy erről ennyit. Még néha most is hallgatózom, ha nem érzem egész nap a mozgását. Meg itt nincs NST, így meg tudom nézni, hogy mennyi a szívverése és hogy jól érzi-e még magát.

2011. szept. 27. 22:30
 20/30 anonim ***** válasza:

Tehát, ha valaki más véleményen van, akkor rögtön hazudik. Értem, teljesen logikus.

Egyébként nem azt írta, hogy árt, hanem azt, hogy a baba nem szereti. A kettő lényeges különbség!

Az orvosodat megkérdezted erről, hogy mennyire jelzi előre, ha baja van a babának? És mennyire váltja ki az NST-t? Vagy inkább a védőnő szava jobban meggyőz. Ez is teljesen logikus, mert az orvos biztosan csak hülyeségeket beszél...

Kérdező,komolyan mondom, a kezelőorvosoddal beszéld meg a kérdésedet, amit feltettél. Gondolom mész hozzá hamarosan.

Szép babavárást és jó egészséget nektek!

2011. szept. 27. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!