Milyen sorrendben és milyen időközönként kell ezeket használni? Clean&Clear bőrradír, Clean&Clear mélytisztító krém, Clean&Clear tonik.
Mert szörnyűek. Ez saját tapasztalat is és bőrgyógyász is "igazolta" ,hogy feltűnően sokan mennek hozzá olyan problémával ,ami ezektől a termékektől van. Persze ,gondolom van egy típus akinek jó,de sokaknál érzékenységet vált ki.
A kérdezőnek is inkább javaslom,hogy előbb tesztelje valamelyiket.
Én 2 évig jártam bőrgyógyászhoz és szedtem gyógyszert,mert annyira durva allergiás reakciót váltott ki. Ekkor mondta,hogy a Clean&Clear-nél gyakori.
jujj énse :S a Clean&Clear termékek nagyon rosszak:S én nekem szép bőröm volt anno de hogy még szebb legyen , gondoltam veszek ilyen Clean&Clear-es biszbaszokat , és utána olyan pattanásos , csúnya lett a bőröm hogy az vmi borzalom :(... és ugye egyre többet használtam ezeket,és ezért egyre csúnyább lett a bőröm :S...
aztán leálltam mert rájöttem h ettől lett csúnya...mostmár újra szép szerencsére :) én azóta nem használok semmi ilyet, csak tiszta vízzel vagy szappannal mosok arcot ...
ma 18:36 pontosan.
És hogy mit érdemes? ha valakinek nincs nagy problémája a bőrével,akkor semmit,csak tiszta vizet. Akinek nagyon csúnya esetleg ,az a bőrgyógyásszal irasson a bőrének megfelelőt. Ezek a szerek nem olyanok,hogy mindenkinek jók, és felborítják a bőr "működését". Én 6 éve nem használok semmit,csak ha a sminket kell lemosnom,ahhoz ,de ezzel is óvatosan,és azóta semmi problémám a bőrömmel.
Persze a Clean&Clear lehet hogy jó bizonyos bőrtípusokra,de ezt meg nem tudhatod előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!