Milyen időközönként lehet/kell használni a mikrós sterilizálót?
Figyelt kérdés
A cumisüveget, cumit és rágókákat szoktam beletenni.
Lehet akár minden este? Vagy ez árt a benne lévő dolgoknak?
Ti hogy szoktátok?
2010. júl. 6. 18:18
1/6 anonim válasza:
Én naponta többször is használom, meg sem fordult a fejemben, hogy bárminek is ártana.
2/6 anonim válasza:
Én naponta egyszer teszek bele mindent és úgy sterilizálom ki.
3/6 anonim válasza:
én akkor használom, ha tele van. van, hogy naponta többször is, de legalább 1x biztosan.
4/6 anonim válasza:
Amíg fejtem, minden szoptatás után pörgött benne a mellszívó meg az üvegek. Nem hiszem hoyg ártott volna bárminek is...
5/6 anonim válasza:
4 cumisüvegünk van, avent és a sterilizáló is, 6 hónapos koráig naponta sterilizáltam. Minden etetéshez sterilizáltat kapott, utánna már sokat volt a földön mászott minden játéka a földön volt utánna már csak heti 2-3 alkalommal, majd 8 hónapos korától már csak heti 1x. 16 hónapos, olyan minden üvege mintha új lenne!
A cumisüveg mosó kefe karcolja össze és a mosogató szivacs, az még a feliratot mintát is leszedi attól lesz csúnya kopott az üveg, az aventos cimisüvegmosó kefe puha, nem karcol, szép marad az üveg!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt hittem zakkant vagyok, hogy minden este használni akarom...de látom nem:-)
2010. júl. 7. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!