Október elejére kiírt kismamik, hogy vagytok?
Én október 4-re vagyok kiírva, jóslóim vannak két hete, de semmi jele közelgő szülésnek. Már az egész lakás csillog villog, minden csomag készen a küszöbön. Türelmetlen vagyok már, bár még nem érzem, hogy olyan vészes lenne így egyben lenni. Pár napja tudok aludni éjszaka is, nem rendez már házibulit a kisfiunk odabent, nincs már helye. Nevet még nem találtunk neki, talán ha kint lesz és látom, könnyebben megy. Külföldön szülünk, itt nem kell nevet adni a születéskor, ráér 3 hétig.
Ti hogy érzitek magatokat? Jóslók vannak? Türelemmel hogy álltok? Fiút vagy lányt vártok?
Szia, én is október 4-re vagyok kiírva, kisfiam éjjel hagy aludni szerencsére, de amúgy még mindig nagyon aktív :D
Már iszonyú kíváncsi vagyok az egész szülésre és természetesen a kis szerelmünkre is.
Se egy jósló, se semmi ... :S
Vagyis nem tudom az e, néha nagyon picikét, tompán fájdogál a derekam,de ezen kívül semmi ...
Csütörtökön megyek újabb ctg-re, meglátjuk mi lesz :)
Türelem = 0. :D
Bár én október 23-ra vagyok kiírva, azért idepofátlankodok :P
Én is jókat alszok már most, nem dorbézol a fiatalúr odabent. Pedig helye az van még, szokott is mocorogni, de csak nagy és lomha mozgások vannak, nem olyan izgő-mozgó, mint régebben. Sajnos még nem fordult be, de végül is még van ideje.
A cucc nekem is össze van készítve, mert már többször volt olyan az elmúlt hetekben, hogy a folyásom elszíneződött, rózsaszínes, barnás lett, és azt hittem, a nyákdugó jött ki, de nem az volt. Doki szerint csak a hajszálerek szórakoznak velem, semmi probléma nincs.
A közérzetem csodás, nem vagyok annyira fáradékony, mint korábban, jó kedvem van, nem vagyok türelmetlen (még!), élvezem a jó időt, teszek-veszek, sétálgatok, nem bírok a seggemen megülni. Egyedül reggelente vagyok kicsit nyűgös, mikor ki kell mászni az ágyból, mert olyan pózokban szoktam aludni, hogy reggelre mindenem elgémberedik. Olyankor csak letolatok az ágyról szép lassan, mint valami öregasszony :D
Ismét első vagyok, én fiam is nagyfejű :D 34 hetesen 9,4 volt a bpd, 37 hetesen 9,9 :)
Csütörtökön kíváncsi vagyok mit mérnek :D
37 hetesen 3 kilónak saccolták, neked második, így tudod mire számíthatsz, én nem tudom :) azt mondják azért várom ennyire :D
Sziasztok!Én szombatra várom a kislányom, ma voltam dokinál felpuhult és 1 ujjnyira nyitott a méhszáj,úgyhogy bármikor jöhet már a bébi.De nem sieti el.
Nekem alvási problémáim már jó ideje vannak,lehet azért mert sokat agyalok?
A szeméremcsontom olyan izomláz szerűen fáj, sok a jósló is,de csak nem rendszereződnek!
Szombaton újból CTG, hétfőn pedig doki, aki akkor már "aktiválja" a bébikém, mert jó nagy, nem hagyjuk sokáig, 36 hetesen 96-os volt a BPD.
Mindenkinek kitartást,és könnyű szülést.
39/3 hkm
Első vagyok, mindenképp megírom mekkorák a méretei csütörtökön :)
Megkérdezhetem melyik az a másország ahol ilyen csodás a szülés? :D
(bár én úgy vagyok vele, hogy azt a 3-4 napot ki lehet bírni ezekben a nem túl szép kórházakban)
Úgyis csak a fiammal fogok foglalkozni :)
De érdekelne, hogy hol van ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!