Ha a családban haláleset történik, mennyire hat ki a kismamára meg a babára? 32-hetes vagyok! És valószínű nagypapám fog elmenni.
Szió!
Nagymamám akkor halt meg, mikor valahol a 32. 33. hétben voltam. Szerintem a "természet" segít ilyenkor. Magamat is meglepő higgadtsággal vettem a dolgot, pedig nagyon ki tudok borulni. (Sajnos már volt több szomorú esemény nálunk, ezért "tapasztalt" vagyok.) A lényeg, hogy a kislányom most lesz 1 éves, de semmi nyomát, következményét nem tapasztalom az akkor történteknek.
Nincs miért aggódnod, nem fogsz megszülni, vigyáznak Rád!!!
szia,
33. hétben voltam, amikor meghalt az anyukám, hirtelen, agyvérzésben. Nagyon rosszul viseltem, egy hétig egyfolytában sírtam, reggel felkeltem, és elindultak a könnyeim. :(
De nem szültem korábban, sőt 2 nappal túlhordtam.
A babám elég izgága, keresi a bajt, már sokat gondolkodtam, nem amiatt van-e, hogy sok adrenalint kapott akkor tőlem, és most ezt keresi? mint az extrém sportolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!