Kismamák, mi ez a cirkusz az állatok és a terhesség körül?
Sziasztok, megválaszolnátok ezt a kérdést mert nagyon fúrja az oldalam! Egy csomó helyen látok- pl expressz olyan hirdetéseket h valaki kidobja az állatát- kutya, macska, nyúl- mert terhes :O
Ez engem megdöbbent és bevallom fel is háborít, mert az eü kockázat rendkívül alacsony, és csak néhány maradi orvos állítja az ellenkezőjét, DE: tegyük fel, h egy kismama nagyon fél h valami baja lesz neki v a gyereknek.
Akkor miért vállalt egy állatot? A kutyák/macskák köztudottan 10-20 évet élnek, nekem felfoghatatlan h aki ennyire félős, minek vállal akkor állatot, hiszen tudnia kell h majd egyszer talán lesz gyereke az elkövetkezendő 20 évben.
Nekem két macskám van és mindennél jobban szeretem őket SOHA nem ajándéoznám el őket, akkor sem, ha a megléávő kockázat 1000000% ekkora lenne, de így, h szinte semmi meg főleg.
Rengeteg nő szül gyereket kutya, macska, menyét, nyúl, vadászgörény stb mellé (pl anyám, nagynéném, barátnőm és még kb sok millióan), és a világon semmi bajuk nincs, elmagyaráznátok ezt a pánikot mert egyszerűen nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!