Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mi ez a cirkusz az...

Kismamák, mi ez a cirkusz az állatok és a terhesség körül?

Figyelt kérdés

Sziasztok, megválaszolnátok ezt a kérdést mert nagyon fúrja az oldalam! Egy csomó helyen látok- pl expressz olyan hirdetéseket h valaki kidobja az állatát- kutya, macska, nyúl- mert terhes :O

Ez engem megdöbbent és bevallom fel is háborít, mert az eü kockázat rendkívül alacsony, és csak néhány maradi orvos állítja az ellenkezőjét, DE: tegyük fel, h egy kismama nagyon fél h valami baja lesz neki v a gyereknek.

Akkor miért vállalt egy állatot? A kutyák/macskák köztudottan 10-20 évet élnek, nekem felfoghatatlan h aki ennyire félős, minek vállal akkor állatot, hiszen tudnia kell h majd egyszer talán lesz gyereke az elkövetkezendő 20 évben.

Nekem két macskám van és mindennél jobban szeretem őket SOHA nem ajándéoznám el őket, akkor sem, ha a megléávő kockázat 1000000% ekkora lenne, de így, h szinte semmi meg főleg.

Rengeteg nő szül gyereket kutya, macska, menyét, nyúl, vadászgörény stb mellé (pl anyám, nagynéném, barátnőm és még kb sok millióan), és a világon semmi bajuk nincs, elmagyaráznátok ezt a pánikot mert egyszerűen nem értem.

2011. szept. 24. 19:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy westi kutyusom van és 31hetes terhes vagyok! Semmi pénzért nem válnék meg a kutyustól, hiszen ő is családtag. Együtt készülünk a kicsi érkezésére. Sőt ő már előbb tudta hogy a pocakomban van mint én. Bökködte a hasam amit soha nem szokott. A túlzott aggódás amit sokan csinálnak, az nem tesz jót a gyereknek. Nem kell burokban nevelni!
2011. szept. 25. 19:56
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A 8.19-es vagyok.Igen,én is akartam(hiszen ha nem így lett volna,biztos,hogy sok-sok évig nem gondozom,ápolom,sétáltatom,foglalkozom vele,holott a fiamnak lett véve).És azért kellett egy kis "barát" a fiamnak(válás,nem volt testvére).Ám sok évvel később,amikor találtam egy jó férjet,és állapotos lettem,uram bocsá,a babát jobban akartam,mint a kutyust(leírtam már,az ok okozati összefüggést).
2011. szept. 25. 20:43
 23/23 A kérdező kommentje:
Persze, leírtad ezzel én nem értek egyet de egyértelműen a te dolgod, köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 25. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!