Ez most jósló, vagy induljunk?
Du kb 3-tól nagyon keményedik görcsölget a hasam,kisugárzik a derekamba,de nem rendszereződik.Volt egy majdnem egy órás szünet,de azóta megint fáj,de összevissza!
Mi lehet ez?
38/4hetes vagyok,az eddigi jóslóim nem ilyenek voltak!
Ez már szülés lehet?
" eddigi jóslóim nem ilyenek voltak! "
ha nem ilyenek voltak, akkor szerintem nem kéne sokat várni
zuhizz le pihenj egy kicsit és ha továbbra is jönnek szerintem szedelőzködjetek!
legfeljebb hazaküldenek, leharapni nem fogják a fejed :)
Zuhanyozz le, mert ha rendes fájások akkor azok fel fognak tőle erősödni, ha nem redesek akkor meg elmúlnak vagy marad ilyen.
Amúgy ha rendszertelenek akkor nem mennék sehova, még a végén bent fognak, és sokkal jobb otthon vaúdgatni,mint a kürházban.
Sziasztok!Hát odáig jutottam,hogy teljesen összevissza jöttek a görcsök,körbe a derekam-vesém-pocakom-szeméremcsontom-combom,le akart szakadni.Aztán szünet két óra,elaludtam,megint erre ébredtem,tisztára zavart voltam,de mivel semmiképp nem akart rendszereződni,itthon maradtam.Kínlódni jobb itthon,szerintem is.
De ezek a fájások mindenképp rendszereződnek?
Mostantól számíthatok akár arra is,hogy szülésig elkísérnek,ezek a "nem igazi" fájások,naponta talán többször is?
Mert az tök jó lesz.Csak vegyem észre,hogyha az igaziak jönnek.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!