SOS! Ez most jósló vagy sem?
Lehet készülődni:)
Nekem mindig azt mondták, hogy feküdjek bele egy kád meleg vízbe kb 15 percre ha utána elmúlnak a fájások stb akkor jósló ha nem akkor bizony igazi fájások.
Ezek alapján 3 verzió lehet.
1. Jóslók, a hidegfront erősíti
2. Igazi fájások, eljött az idő, csak még nem rendszereződtek
3. A baba megrugdosta kicsit a méedet, ami érzékenyen reagált erre...
Figyelgesd, ha bármi rendszert látsz benne akkor kezdd el mérni.
Ha esetleg nem tudsz dönteni zuhanyozz le, attól a jósló fájások elmúlnak az igaziak felerősödnek.
Éjjel erős hidegfront jön, bármi lehet..
Minden jót nektek.
20:54 vagyok.
Reméltem hogy jelentkezel még. :-)
Tulajdon képpen már úgysincsen sok hátra, de úgy néz ki ez most nem az a nap volt.
Könnyű szülést kívánok,és boldog babázást.
Én is sokat szenvedek mostanában. Keresem a pózokat, amikor nem fáj semmim. De mindig elmúlnak a fájások, és cseppet sem rendszeresek, szóval ez még nem az igazi...
37-38hkm
Szia!
Igaz mindenkinél másképpen zajlik, de én hármat szültem és nekem soha nem alul fájt a hasam alja.
Azok a jósló fájásokra jellemzőek.
Az igazi fájások a gyomorgödör felől lefelé tartanak (közben húzzák össze a méhet így tolják ki a babát)
A derékfájás szinte kötelező igazi vajúdásnál.
Ha mozgásra, meleg vízre oldódik, nagyobb szünetek állnak be akkor az jósló fájás.
Tényleg mindenkinél másképp zajlik, de ez az általános.
Nekem a szülésznőm mondta, hogy ezekre figyeljek és tényleg...3X bevált :D
Könnyű és szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!