Valakinek terhesség alatt gondja a wc-el?
Figyelt kérdés
Többször fent vagyok éjszaka mert nem bírok wc-ni ( nagy dolog ) és fáj tőle a hasam.2011. szept. 22. 12:36
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem lacalut aktív a neve, az nagyon jó erre. De glicerines kúpot is vehetsz a gyógyszertárban. Sok rostosat egyél, joghurtot, tejet, az lazítja a székletet.
2/5 anonim válasza:
Szerintem sokan vagyunk akiknek ilyen gondunk van.27 hetes vagyok az első időben 3-4 naponta mentem nekem a csípős paprika amit amúgy is szeretek bejött.Dokim azt mondta nem árt de ne esek túlzásba.De a Levolac szirup is megfelelő széklet lazító.
3/5 anonim válasza:
Én is Levolac szirupot kaptam,kicsit segített,de azt hallottam,hogy az gyógyszer.
4/5 anonim válasza:
Próbálj meg olyan kajákat enni, ami egyébként meghajtott!
Engem pl a zsíros tej nagyon meghajtott korábban, a terhesség alatt végig azt ittam, és így tudtam minden nap egy normálisat nagyvc-zni.
De úgy hallottam, hogy bioboltokba lehet kapni 100%szilvalét, és az tutira a legjobb erre az esetre! Próbáld ki ezt vagy szilvalekvár, aszalt szilva.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek .
2011. szept. 22. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!