4 órás bejelentett állásra jár a 86% -os utazási támogatás a Volánra és a MÁV-ra?
Én úgy tudom, minden bejelentett munka után járhat... ezt a munkáltató dönti el, hogy segít-e ebben...
(de régi már az infóm, így engem is érdekel, most hogyan is van ez a támogatás)
Szerintem arra gondolsz, hogy a munkahelyen elszámolod a bérleteket, és később visszautalják a 86%-át. Erre törvény kötelezi őket, szerintem a 4 órásra is jár, mert akkor is be kell járni a munkahelyedre.
Meg kellene konkrétan nézni a törvényt, csak nem tudom fejből, melyiket.
Köszönöm mindenkinek! Segített egy könyvelő barátnőm! Ha esetleg érdekel Titeket is: Ha a munkavégzés helye nem azonos városban van, mint ahol a munkavállaló lakik, a munkáltató köteles fizetni az utazási költség 86%-át, de legfeljebb 31.250 ft-ot (azt hiszem ennyit mondott 31 ezer valamennyi). Függetlenül a bejelentett 4 vagy 8 órás munkaidőtől! Tehát mindenkinek kötelesek fizetni, kormányrendelet szabályozza!
Talán én is segítettem kicsit :)
nekem a munkahelyemen azt mondtak,hogy nekem azert nem jar tamogatas,mert munkaszerzodeses vagyok es nem kozalkalmazott. De itt ugy olvastam hogy mindegy milyen szerzodesem van.Jol ertelmeztem?
bocs az offert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!