Mikor kéritek fel a magánorvosotokat, hogy vezesse le a szülést majd?
Figyelt kérdés
Én 14 hetes vagyok most és arra gondoltam, ha következőnek menni kell, akkor megkérdezem, hogy vállalja-e a szülést. És azt is , hogy mennyibe fog kerülni. De ez nekem olyan kellemetlen, hiszen nem egy boltrol van szó. Nállatok hogy volt? Segitsetek légyszi!2011. szept. 21. 12:38
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Tegnap voltam Uh-n. És meg kérdeztem, hogy számithatok-e rá majd a szülésnél. És képzeljétek azt mondta, hogy természetesen és 60ezerbe fog kerülni. Ezt magátol mondta. Így aztán megoldódott ez is. Csak félek, hogy a végefelé is majd, ha magánrendelésre hív, akkor elég sokba fog kerülni nekünk. Na majd lesz valahogy, ezen még rá érek aggódni.
Majdnem el felejtettem, hogy kisfiu lesz és Ádámnak fogják hívni.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2011. szept. 22. 12:02
12/13 anonim válasza:
Mennyit tudunk egy ilyen kérdésen is görcsölni, ugye?! De megoldódott ez a lényeg. Nem is kellett a pénzre rákérdezni.... Tudják már ők, hogy mi a dörgés:) Gratulálok!
13/13 A kérdező kommentje:
Szia! Akkor nem csak én vagyok ilyen agyalós? De annyi minden van, amin lehet rágódnunk, nekünk anya jelöltekenk, és anyáknak. Szerintem egy anya élete erröl szol.
2011. szept. 22. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!