Szüléskor kéritek az őssejt levételt? Mennyibe kerül ez a "hadművelet"?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy 20 évig őrzik meg,és 85 betegséget tudnak már gyógyítani vele!Árat tudtok?Esetleg cégnevet?2009. okt. 25. 19:16
1/9 anonim válasza:
Szia!
Mi a Krio-val intéztük. (www.krio.hu)
Ezt találtuk 1 éve a legjobb áron.
Egy nagyobb összeget kifizettünk egybe, és 1 évig meg 12.000 Ft.-ot. Remélem nem lesz rá szükség, de elméletileg a családtagoknak is jól jöhet.
2/9 anonim válasza:
összesen olyan 375 ezer Ft-t körül van.:(
3/9 anonim válasza:
Szia!Mi a Sejtbankkal vetettük le, 2 évig havi 15 ezer ft.
4/9 anonim válasza:
275 levétel + 20 év tárolás, kamatmentes finanszírozás lehetséges, én másodszor kérem www.sejtbank.hu (ők európai sejtbankban tárolják Brüsszelben, 12 órán belül ki és haza szállítják, ha szükséges)
5/9 anonim válasza:
Mi a Corddal vetettük le. 600 euro körül volt+még évente kell valamennyit fizetni.Remélem nem lesz rá szükség. Ha tovább fizeted, mint 20 év, akkor tovább tárolják. Én személy szerint a Sejtbankot nem ajánlanám.
6/9 anonim válasza:
Ezt írta az egyik válaszoló: Ha tovább fizeted, mint 20 év, akkor tovább tárolják...
Nem azért tárolják 20 évig, mert újból pénzt akarnak kicsikarni belőled, hanem mert nem tudják :( Sajnos :( de sokat fog ez még fejlődni :)
7/9 anonim válasza:
mi is a krioval szerződtünk.volt akció, ésígy egy összegben fizettünk 100ezer Ftot,és utána évente kell 15ezret fizetni. érdemes nézegetni a honlapjukat, minden hónapban van valamilyan kedvezmény.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat!
Utánanézek a neten,és döntünk!Mondjuk olyan sok lehetőség azért nincs!
Én mindenáron szeretném az őssejtlevételt,mert sajna a családban sok a cukros,és szívbeteg!:( 20 éven belül,hátha...!
2009. okt. 26. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!