Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szüléskor kéritek az őssejt...

Szüléskor kéritek az őssejt levételt? Mennyibe kerül ez a "hadművelet"?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy 20 évig őrzik meg,és 85 betegséget tudnak már gyógyítani vele!Árat tudtok?Esetleg cégnevet?
2009. okt. 25. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a Krio-val intéztük. (www.krio.hu)

Ezt találtuk 1 éve a legjobb áron.

Egy nagyobb összeget kifizettünk egybe, és 1 évig meg 12.000 Ft.-ot. Remélem nem lesz rá szükség, de elméletileg a családtagoknak is jól jöhet.

2009. okt. 25. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
összesen olyan 375 ezer Ft-t körül van.:(
2009. okt. 25. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia!Mi a Sejtbankkal vetettük le, 2 évig havi 15 ezer ft.
2009. okt. 25. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
275 levétel + 20 év tárolás, kamatmentes finanszírozás lehetséges, én másodszor kérem www.sejtbank.hu (ők európai sejtbankban tárolják Brüsszelben, 12 órán belül ki és haza szállítják, ha szükséges)
2009. okt. 25. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi a Corddal vetettük le. 600 euro körül volt+még évente kell valamennyit fizetni.Remélem nem lesz rá szükség. Ha tovább fizeted, mint 20 év, akkor tovább tárolják. Én személy szerint a Sejtbankot nem ajánlanám.
2009. okt. 25. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt írta az egyik válaszoló: Ha tovább fizeted, mint 20 év, akkor tovább tárolják...

Nem azért tárolják 20 évig, mert újból pénzt akarnak kicsikarni belőled, hanem mert nem tudják :( Sajnos :( de sokat fog ez még fejlődni :)

2009. okt. 25. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
mi is a krioval szerződtünk.volt akció, ésígy egy összegben fizettünk 100ezer Ftot,és utána évente kell 15ezret fizetni. érdemes nézegetni a honlapjukat, minden hónapban van valamilyan kedvezmény.
2009. okt. 25. 23:58
 8/9 anonim ***** válasza:
De, tudják tovább tárolni
2009. okt. 26. 11:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat!

Utánanézek a neten,és döntünk!Mondjuk olyan sok lehetőség azért nincs!

Én mindenáron szeretném az őssejtlevételt,mert sajna a családban sok a cukros,és szívbeteg!:( 20 éven belül,hátha...!

2009. okt. 26. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!