Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy mondta meg otthon,...

Ki hogy mondta meg otthon, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem az anyukám elcipelt, hogy lefagyasztassuk a méhszáj-sebemet. Mikor kijöttem az orvostól, és mondtam neki, hogy az orvos nem csinálja meg, kellett elfogadható magyarázattal szolgálnom...Szóval bevallottam, hogy babát várok.

Eleinte nem repesett az örömtől, de az apukám nagyon boldog volt! Aztán az anyukám is hozzá szokott a gondolathoz és lelkesen kísért heves tiltakozásom ellenére a terhesgndozás minden egyes állomására...És most, hogy megajándékoztam őket a kisunokával, nagyon boldogok!

2009. ápr. 25. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel együtt izgultunk a teszt felett ,aztán volt nagy ugráslás, könnyezés, meg ölelkezés :)

Kb két hétig örömködtünk magunkban, aztán beavattuk a szülőket is. Mivel anyukámnak első unoka, ő nagyon-nagyon örült, és még jobban aggódott... A párom szüleinek már van 2 fiúunokájuk, nekik az volt az első reakció, hogy "remélem ez lány lesz" :S

2009. ápr. 25. 07:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is együtt vártuk az eredményt.Mivel nekünk már van gyerekünk (4 éves)úgy gondoltuk mondja el ő.Így is lett!Mindenki nagyon örül neki!Főleg a lányunk!Már csak 3 hét van vissza,de egyfojtában azt kérdezi már:Anya mikor fog már kiszületni kistesó?Nagyon várjuk már!Minden jót mindannyiunknak!
2009. ápr. 25. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Vártátok a babát vagy nem? Ezek elég fontos kérdések...

Mi 1 éve vártuk a férjemmel és amikor nem jött meg, a + tesztet egyszerűen csak odavittem neki! :) Majd rá 3 hónapra mondtuk meg a családnak, ahol volt sikítás annyira örültek.

2009. ápr. 25. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi szerettünk volna babát. Pesten voltunk szüleimmel, már 2 hét késésben volt a menzeszem, és poénból megjegyeztem anyuékak, h biztos jön az unoka:) Mior hazaértünk jóformán ütötték a hátamat, hogy most aztán teztelek:) Pozitív lett, hát elmondani nem tudtam az apukának, mert zokogtam az örömtől, csak az arcába nyomtam a tesztet. Aztán egyből riasztottuk a családot:) Örömkönnyek áradata volt a végeredmény:) Nagyon várják a picurit:)

Nálad mi a helyzet? Tervezett baba volt? mennyi idős vagy?

2009. ápr. 25. 17:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Mi még csak a nagyon szeretnék stádiumban vagyunk :) Dolgozunk az ügyön.

Bár mi már azt se nagyon tudjuk véka alá rejteni, hogy szeretnénk :)

rajtunk egyből fog látszani minden komment nélkül, ha jön a baba.

Mindenkinek boldog babavárást.

2009. ápr. 27. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó vagyok:) Hát így már mindjárt más.

Remélem hamar összejön a kis babuci:)

2009. ápr. 28. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!