Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek van otthon szívhangfig...

Akiknek van otthon szívhangfigyelőjük, ti megtaláljátok vele a baba szívét?

Figyelt kérdés

Nekem nem nagyon sikerül, komolyan ha nem érezném, hogy mozog a babám még kétségbe is esnék!

30 hetes km.

2011. jún. 14. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A 10.héttől hallom, hamar megtalálom. Nem lehet összetéveszteni a sajátommal. AngelSounds-al keresem.

16hkm

2011. jún. 14. 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nekem még a védőnő sem találta soha (ez volt a mániája, hogy azt meg KELL hallgatnia, nem tudom, egyébként előírás-e ez nekik...).

Egyszer annyira szorította a hasamhoz azt az "izét", hogy már fájdalmat okozott, akkor azt mondtam neki, hogy köszi, de ezt most hagyja abba, szerintem a baba rendben van.

Amikor elmondtam az orvosomnak az esetet, azt mondta, hogy nem is olyan könnyű azt megtalálni, nagy gyakorlat kell hozzá. (A védőnőm kezdő volt, ez tény).

Van valami rendellenes a terhességeddel, hogy vettetek ilyet?

Mert ha nincs, szerintem tedd félre és élvezd a babavárást.

2011. jún. 14. 13:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem vettük, kaptam. Nincs semmi baj a terhességemmel, úgyhogy félre is teszem, nem idegesítem magam vele. :)
2011. jún. 14. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nehezen ment, mert volt rajtam bőven zsír réteg is.:-( Ne aggódj! Én teljesen a hasam alján (a szeméremdomb felett) találtam meg a kislányom szívhangját. Türelem kell hozzá! Boldog babavárást!

2 éves kislány anyukája

2011. jún. 14. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

sokszor még az én védőnőm se találta meg, pedig ő már vagy 20 éve védőnő

na én ezért nem vettem, nem akartam magam még ezzel is feleslegesen paráztatni

ha érzed hogy mozog, akkor minden rendben, minek ezzel a kütyüvel idegesíteni magadat?

2011. jún. 14. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél vásároltunk mi is egy Angelsound-ot. Nagyon jó volt, amikor megijedtem, hogy kevesebbet mozog a kicsi csak előkaptuk és nyugtáztuk, hogy minden ok. Most a 2. terhességemnél így hallottuk először a szívhangot. Nagyon nehéz megtalálni mert még kicsi, de ilyenkor mi mindig bejelöltük szemceruzával azt a területet ahol hallottuk... :)
2011. jún. 14. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:

14. és 18. hét között elég nehezen találtam meg. Ma már csak réteszem a hasamra és már meg is van. Mondjuk szinte mindig ugyanott találom meg, úgyhogy egyből arra a pontra teszem.

23h km

2011. jún. 14. 14:07
 8/11 A kérdező kommentje:

Most kipróbáltuk mégegyszer. De most sem találtuk meg. :( A babám mozog rendesen, nagyon aktív, úgyhogy biztos nincs semmi gond.

Egyébként ilyen a figyelőnk: [link]

2011. jún. 14. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:
A 11. héttől én mindig megtalálom.
2011. jún. 14. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 hetes vagyok, de még nem sikerült megtalálni, pedig megvan már jó pár hónapja. Nem idegesítem magam vele, csak sajnálom, hogy kiadtam a pénzt érte.
2011. jún. 14. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!