Mikor jelentsem be, hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Nagyon boldog vagyok, mert most csináltam tesztet, és terhes vagyok :)
1 hét múlva indulunk párommal a Maldív szigetekre. Gondolkodom, hogy ott jelentsem be. Nem tudom kibírom-e addig. Körülbelül egy hónapos vagyok most. :)
A családban mikor szokás bejelenteni?
21/L
2011. szept. 20. 16:11
21/27 Atroposz válasza:
Gratulálok, amikor megtudtam teljesen megvoltam döbbenve ,rögtön hívtam a páromat ő nem vette fel.(10 x hívtam). Mivel még teljesen a hatása alatt voltam hívtam anyámat aztán a legjobb barátnőmet.Apa kicsit csalódott volt ,hogy nem ő tudta meg először de attól kezdve, ha hívom mindig felveszi.
23/27 anonim válasza:
Én megpróbálnám kibírni a nyaralásig. Az olyan mesébe illő lenne ^^
22L
37hkm
24/27 anonim válasza:
Mi újság?Tudja már és hogy fogadta?Mert látom ez nem mostani kérdés.:)
25/27 anonim válasza:
Tényleg. Nem is figyeltem. Mikor mondtad el a párodnak, és hogy fogadta? :)
37hkm
26/27 anonim válasza:
Ha érdekel a véleményem, a férjednek a Maldív szigeteken mond el, az lenne az igazi! Bár az ilyen hírt nem nagyon tudja az ember magában tartani! Én a páromnak egyszerre elmondtam, szüleimnek másnap, anyósomnak 2-3 hetére, amikor már doki is látott, mert ő szeret pletyizni, meg túl kombinálni! Ő már akkor osztotta az észt, hogy mit hogyan kell csinálni, stb.! Úgyhogy neki még az is korai volt! Munkahelyemen amikor betöltöttem a 3 hónapot! AKkor is csak a főnökömnek, és a közvetlen munkatársnőmnek, akivel egy irodában dolgoztam! De nekem a főnököm "elintézte", hogy minden munkatársam megtudja, mert férfi létére pletyósabb, mint egy nő! Boldog babavárást!
27/27 anonim válasza:
látom már elmondtad az anyukádnak :)
én mondjuk ha nehezen is de tuti,h vártam vna még karácsonyig és a fa alá egy olyan könyvet tettem vna h nagyszülők leszünk,v vmi ilyesmit :)
a férjednek meg sztem úgy mond el,h 3asba repülünk szivem :) :)
sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!