Mikor jelentsem be, hogy babát várok?
Nagyon boldog vagyok, mert most csináltam tesztet, és terhes vagyok :)
1 hét múlva indulunk párommal a Maldív szigetekre. Gondolkodom, hogy ott jelentsem be. Nem tudom kibírom-e addig. Körülbelül egy hónapos vagyok most. :)
A családban mikor szokás bejelenteni?
21/L
4 nap 20 óra 14 perc 25 mp múlva.
Ügyelj, hogy mp-re pontos légy!
Köszönöm az összes hozzászólást! :)
Most annyira boldog vagyok, hogy a negatív emberek se érdekelnek. :)
Remélem kibírom várni a nyaralást..
Anyukámnak most mondtam el és nagyon örült, hogy nagyi lesz :))
köszi mindenkinek :)
Gratulálok és sok boldogságot nektek!
Szívemmel én is azt javaslom, hogy ha lehet bírd ki a nyaralásig és ott mond el!
Viszont az eszem a repülés miatt azt mondaná, hogy lehet még előtt el kéne mondanod.
Szia!
Gratulálok!
Igen, jó lenne a Maldív szigeteken elmondani, de előtte egyeztess egy nőgyógyásszal! Nekem annó direkt felhívta a figyelmemet az orvos, hogy lehetőleg az első trimeszterben ne üljek repülőre, főleg hosszú utat ne tervezzek így.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Szia!!
Szívből gratulálok Nektek!!!!
Ne is foglalkozz soha a negatív emberekkel!!! :)
Képzeld,mi olyan 10 hetes terhesen repültünk a Maldív-szg-re:Gyönyörűségesen szép volt!!!Anno itt engem is páran leoltottak,hogy "felelőtlenség",de nem foglalkoztam ezzel :D
Igaz,az én férjem akkor már tudta,sőt,a CSalád is-szóval mindenki :) -,mivel előtte volt az esküvőnk,a Picinyünk szép 4D-s képe volt az ajcsi :)
Húúúú...tudom,"nehéz"helyzetben vagy,én most,a 2.terhességemmel voltam így:mikor tudja meg a férjem?Nálunk sajna most más a helyzet,most "kicsit óvatosabbak" vagyunk,11 hetes vagyok,a Család még nem tudja,a férjemnek is meglepi volt,hááát,kicsit tudtam csak várni :))))
Amit a 3. válaszoló írt,az is jó!!! :)
Akárhogy lesz,Nagyon sok boldogságot és élménydús nyaralást Nektek!!!! :)
12 hetesen szoktak, mi az elsonel nem birtuk ki, es mar 9. heten bejelentettuk
most annyira parazok a masodiknal nem tudom iert, 17 hetes vagyok, mar akkora a hasam hogy csak a vak nem latja, de meg nem "jelentettem be"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!