Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tesztek a kórházi csomagba...

Mit tesztek a kórházi csomagba és mikor?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:

törölközök,fehérnemü,betét/jó sok/,papucs,hálóingek,köntös,tisztálkodószerek,wc.papir,evőeszköz,pohár,ásványviz,ha szedsz homeosbogyót-azokat,papirok kikészitve,babacuccok,fényképező/ha megy veled valaki szülésre/telefon+töltö,

Amit szülésre beviszel célszerü külön táskába tenni.Ennyi jutott eszembe.Én már 22 héten összepakoltam,mert sajna kórházba voltam 2X és a párom itthon kapkodta össze a cuccokat.Könnyű szülést-ha még eszembe jut valami irom!

2009. ápr. 24. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én a 36. héten kezdtem összepakolni:

2 hálóing

köntös

2 papucs (egy műanyag a zuhanyozáshoz)

2 szoptatós melltartó+ melltartó betét

pár darab pamut bugyi

2 nagy törölköző+1 kicsi

tisztálkodószerek: sampon, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, dezodor, arctisztító, krém

evőeszköz, pohár

WC papír, zsebkendő

EÜ-i dolgok: 30 db tena betét, kettő tena hálós bugyi, WC ülőkére 50db papír, 5-6 db ágyba nedszívó alátét (egyik fele műanyag, másik fele pamut: azért jó mert ha vérzel, akkor nem lesz olyan az ágynemű és nem kell ez miatt aggódni

papírok: taj, személyi, lakcím, kiskönyv, eddigi orvosi papírok, házassági anyakönyvi kivonat vagy apasági nyilatkozat

egyéb: töltő, pénz, újság, ásványvíz

2009. ápr. 24. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon sok helyen lehet erről listát találni,de pl. nekem evőeszközöket is vinni kellett,mert ahol én szültem még azt se adtak.:-(

Az én listám: törölköző, köntös, betét, eldobható bugyi, wc papír, nedves törlőkendő, szappan, szoptatós melltartó, melltartóbetét, mellszívó( ha sok tejed lenne) pohár, evőeszközök, papucs,fogkefe, fogkrém, tusfürdő. Hát kb ennyi. Én nem kapkodtam el a bepakolást, a vajúdás ideje alatt sztem simán van idő bepakolni, úgyse két perc alatt szül meg az ember, addig a párod vagy valaki aki veled van simán tud segíteni bepakolni csak legyen kéznél a lista, hogy ne akkor kelljen gondolkodni, hogy mi is kell.

2009. ápr. 24. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már most összerakom, mert nem lehet tudni, hogy a baba mikor jön, így jobban érzem magam, ha már ez is rendben van és ha hirtelen indul meg a szülés, akkor nem kell kapkodni. plusz megindulhat máshol is, pl boltban és ha onnan visznek kórházba, akkor apa csak felkapja a táskát és behozza! Mivel nem minden szülés kezdődik hosszú vajúdással!!!!

Amúgy én kb ezeket viszem: Hálóingek, papucs, pamut bugyi, eldobható bugyi, nagy méretű betét, szoptatós melltartó, melltartóbetét, köntös, hasleszorító (bár nem biztos, hogy használom), testápolási szerek (tusfürdő, fogkefe, fogkrém, hajszárító, ...), mellszívó, bepanten kenőcs (mellre), szoptatós tea, törölköző, pzs, wc papír, evőeszköz, pohár, telefon/töltő, fényképezőgép, házassági a.k. kivonat, minden lelet, kiskönyv. Azt hiszem ennyi.

Azért kérdezz rá a kórházadban, hogy nem e kell valamit pluszban bevinned! Nálunk kell. Így a csomagba kerül még, 5 textil pelenka, egy bontatlan cumi, alkohol, babafürdető, 1 cs popsitörlő. Kórháza válogatja, lehet hogy nálatok is kérnek majd pluszban dolgokat.

Ami még belefér: kis szendvicsféle, innivaló (apának vajúdás alatt, vagy a szülés után amikor már nekem is lehet enni, inni).

34 hetes kismami

2009. ápr. 24. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt kihagytam, hogy egy külön kis csomag lesz a kisfiamnak, amiben a kis ruhája van, amiben hazahozzuk. Ezt majd apa a hazajövetelkor behozza. :)

A 34 hetes kismami

2009. ápr. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!